Intet bliver som før

Sprog: Dansk
Udgivet: 26-11-2014
ISBN-13: 9788771296204

“Naomi Klein er et geni. Hun formår at sammenkoble politik, økonomi og historie og udskille enkle og stærke sandheder med universel betydning.Robert F. Kennedy, Jr.I ‘Intet bliver som før’ viser Naomi Klein, at klimaforandringer ikke blot er endnu en sag, der kan arkiveres pænt mellem skat og sundhedsforsikring. Klimaforandringer er en alarmklokke, der ringer for at fortælle os, at vi må forandre vores økonomiske system, der allerede fejler. Klein viser i en grundig og overbevisende gennemgang af fakta, at massiv reduktion af drivhusgasser er vores bedste mulighed for samtidig at reducere stigende ulighed, gentænke vores demokratier og   genopbygge vores skrantende lokale økonomier.Klein blotlægger den ideologiske desperation hos klimabenægterne, de skruppelløse vildfarelser blandt geoingeniører og de tragiske nederlag for alt for mange grønne strategier. Og hun viser uhyre præcist, hvorfor det frie marked og globaliseringen ikke har kunnet – og ikke kan – overvinde klimakrisen, men i stedet gør ondt værre med stadig mere ekstreme   udvindinger i følgeskab med uhæmmet katastrofekapitalisme.Klein argumenterer for, at de nødvendige ændringer i vores omgang med naturen og hinanden ikke skal betragtes som en urimelig straf, men snarere som en gave: De er den gnist, der kickstarter transformationen af vores ødelagte økonomier og skæve prioriteringer. Baseret på et tæt kendskab til de nyeste græsrodsinitiativer viser Klein, hvordan den truende katastrofe skaber helt nye og alternative måder at tænke økonomi og udvikling på. Kan vi gennemføre forandringerne i tide? Kun én ting er sikker: Med klimaforandringerne bliver intet som før.

Intet Bliver Som Før. 490 likes. Filmen om klimakrisen baseret på Naomi Kleins bestseller ‘Intet bliver som før’ Køb billetter:. ‘Naomi Klein er stadig aktivismens ukronede dronning.’ Dennis Nørmark, Jyllands-Posten ‘Mere skarpsindigt end mange antikapitalistiske aktivister. Intet bliver som før Naomi Klein Pris Bøger: Intet bliver som før pdf – (KR 0.00); Intet bliver som før fb2 – (KR 0.00); Intet bliver som før epub. Intet Bliver Som Før. 491 Synes godt om. Filmen om klimakrisen baseret på Naomi Kleins bestseller ‘Intet bliver som før’ Køb billetter:. 20.10.2015 · Skip navigation Sign in Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som. Køb ‘Intet bliver som før’ bog nu. “Naomi Klein er et geni. Hun formår at sammenkoble politik, økonomi og historie og udskille. I anledningen af klimatopmødets start i Paris d. 30. november inviterer vi til bundmøde og filmvisning af ’Intet bliver som før’ på Christiania i.

Forfatter: Naomi Klein, Titel: Intet bliver som før, Pris: 167,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet PJD Automation & industriel IT Intet bliver som før Når det gælder innovation, kommer man ikke langt med ”business as usual”. Kravene til din.

Intet bliver som før

Leave a Reply