Intet rimer helt

Sprog: Dansk
Udgivet: 20-03-2017
ISBN-13: 9788740400847

Udvalgte poetry-slams af Titken Toft. Der er en god blanding humor, dybde og samfundskritik. Alt fra det helt nære til globale betragtninger. Fortalt i ødelagte rim, haltende konstruktioner og direkte fra hjertet. Titken Toft er en grønlandsk forfatter, som skriver på dansk. Teksterne stammer fra 2006 til 2017 og bærer meget præg af en særlig dynamik mellem total anarki og stringent struktur. På trods af teksterne er skrevet til at blive læst op, så er der mange lag, der går tabt fra tekstmassen ved en oplæsning. Derfor er det blevet valgt at få dem ned på skrift og sat til skue for eftertænksomhedens skyld. En novellesamling er også lige på trapperne, som I bestemt vil kunne lide, hvis det her taler til jer.

Send meg e-post hvis det kommer oppfølgende kommentarer. Send meg link til nye innlegg på epost. Helt urimelige rim. Abonnement på nyheder.

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke. Indtast din e-postadresse for at tilmelde, afmelde eller redigere din. selvom intet er helt det samme Jeg fatter mig om det øjeblik der står et lille stykke væk fra en fjern fremtids forår Distancen gør mig stæreblind Tittelen på diktet er ‘intet menneske er en øy og årstallet for. siden diktet ikke rimer.. det er at vi mennesker har hverandre og ikke er helt. terhekk har rett. Det finnes intet ord i det norske vokabular som rimer på pølse.. Dessuten rimer det aldeles ikke på pølse i det hele tatt. Følgende blinkskudd får han til fordi omkring rimer med ingenting,. som den gang hadde kommet i en ny coverversjon fra den helt uforglemmelige gruppen «Ugly kid. Å finne et ord som rimer på helt er ikke alltid så enkelt. Takket være denne rimordboken er det raskt og enkelt å finne et rim. This is ‘Intet stopper helt’ by Tempelfilm on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Rimordbok (nødrimordbok) – søk etter ord som rimer på.. Rimordbok 29.

06.2009 · Balstyrko’s ‘Intet Stopper Helt’ fra deres cd ‘Jagten Paa Noget’ All rights for this song goes to Balstyrko www.myspace.com/balstyrko www.fakediamond.dk.

Intet rimer helt

Leave a Reply