Jakobs historier (Josef og hans brødre)

Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Udgivet: 04-02-2000
ISBN10: 8700393584
ISBN-13: 9788700393585
Forlag: Gyldendal

Hardback-udgave af Thomas Manns klassiker om Jakobs yndlingssøn, den unge, selvoptagede Josef og hans misundelige og krænkede brødre.

Læs om Jakobs historier (Josef og hans brødre) – Josef og hans brødre 1. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788700393585. Novellen om Josef, Jakobs sønn. er laget rundt fortellingen om Josef, på samme måte som Thomas Mann har brukt den til sin store roman «Josef og hans brødre».. Get this from a library! Jakobs historier.

[Thomas Mann, Schriftsteller; Carl V Østergaard; Marie-Louise Hammer; et al] Josef er en af Jakobs tolv sønner og hans yndlingssøn,. Josef og hans brødre II.

Mundtlig fortælling får os til at huske Bibelens historier. Forelæsningsrække i regi af Det Danske Thomas Mann Selskab: Thomas Manns roman Josef og hans brødre, bd. 1, efteråret 2017 Forelæsere: Claus Oldenburg og Morten. Josef og hans brødre; 1 Gendigtning af de gammeltestamentlige historier om Jakob, der bedrager sin bror Esau og forbandes til at arbejde for den svigefulde Laban og. Josef og hans brødre 1-4, Thomas Mann, genre: historie, Jakobs historier, Den unge Josef, Josef i Egypten, Josef ernæreren. Sælges samlet for 150kr. 45kr pr stk Desuden læste jeg for et års tid siden Thomas Manns romanværk ‘Josef og hans brødre’, som består af ‘Jakobs historier’, ‘Den unge Josef’,. Josef og hans brødre.. Og Rakel døde ved fødslen. Josef var Jakobs yndlingssøn..

Det blev ikke bedre af de historier, Josef fortalte om sine drømme: Opret en profil Indtast din e-mail adresse og vælg et password for at oprette en profil

Jakobs historier (Josef og hans brødre)

Leave a Reply