Jeg blev gift med en kommunist

Sprog: Dansk
Sideantal: 408
Udgivet: 23-09-2011
ISBN10: 8702079623
ISBN-13: 9788702079623
Forlag: Gyldendal

Jeg blev gift med en kommunist af Philip Roth foregår i USA i årene omkring 1930-1950.

Bogen er et portræt af efterkrigstidens Amerika, hvor anti-kommunismen ikke kun var en del af politik, men også påvirkede familier.

Vi følger Ira Ringolds, der går fra at være grøftegraver og til at blive en stor radiostjerne, hvis liv dog ender med at blive ødelagt af en heksejagt anført af McCarthy.

”Jeg blev gift med en kommunist’ er historien om Ira Ringold. Ringold bliver berømt radiostjerne og gifter sig med den sofistikerede skuespiller Eve Frame. ”Jeg blev gift med en kommunist’ er historien om Ira Ringold. Ringold bliver berømt radiostjerne og gifter sig med den sofistikerede skuespiller Eve Frame.

Med ‘Jeg blev gift med en kommunist’ har vi nu hele Philip Roths amerikanske trilogi på dansk. Her er det kommunismen og dens modstykker, der tages under skarp.

Jeg blev gift med en kommunist has 4,886 ratings and 348 reviews. Margitte said: In this second book in the the American Trilogy, the author Philip Roth. Det er sjældent at det er en forside jeg falder for, når jeg vælger hvilke bøger jeg kunne tænke mig at at læse. Men mht. Philip Roths Jeg blev gift med en. Boganmeldelse. af Bjarne Nielsen. Phillip Roths nye mesterværk Jeg blev gift med en kommunist er historien om Ira Ringolds – »en senestærk mand med knudrede led. Forfatter: Philip Roth, Titel: Jeg blev gift med en kommunist, Pris: 250,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet JEG GIFTEDE MIG MED EN KOMMUNIST er historien om Ira Ringolds storhed og fald. Han begynder som grøftegraver i 1930’ernes Newark, New Jersey, bliver en stor. Køb ‘Jeg blev gift med en kommunist’ bog nu. JEG GIFTEDE MIG MED EN KOMMUNIST er historien om Ira Ringolds storhed og fald. Han begynder som gr&#248. Læs om Jeg blev gift med en kommunist – roman. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788702079623, køb den her

Jeg blev gift med en kommunist

Leave a Reply