Jeg forventer en masse

Sprog: Dansk
Sideantal: 60
Udgivet: 12-08-2005
ISBN10: 8776690024
ISBN-13: 9788776690021
Forlag: Hurricane eksp. DBK

Digte, eller snarere lyriske tekster, som skildrer et jeg, der går gennem tilværelsen med åbne sanser og registrerer små og store absurditeter alle vegne.

I går var jeg i Århus. Det i sig selv er noget af en bedrift. Men jeg var virkelig langt længere uden for min comfort zone end jeg meget længe har været. Hejsa… Jeg har læst alle kommentarerne og er helt på det rene med at jeg må tjene 50.000 kr.

om året uden at være momsregistreret. Det jeg vil sælge er en cd. Hvis du får styr på disse punkter når du køber ny dundyne bliver du ikke snydt på kvaliteten. Et godt tilbud kan man altid få, men en god dyne for livet. I dag kontaktede jeg en lodsejer, med henblik på at opnå tilladelse til at gå på hendes marker. Det var lodsejeren tøvende overfor, da hun var nervøs for at. Hvis du har fået børn med en psykopat, så er du på den! Jeg manglede nogle konstruktive redskaber. Her er mine erfaringer. Jeg vil nu forsøge at give dig et eksempel på en kostplan, som henvender sig til folk som træner for muskelvækst, altså for at blive størrere.

Alle Allessias gaver er fra Lekmer.dk i år. Udvalget var simpelthen så godt og det meste er sat ned, så jeg fik shoppet en masse der, så jeg ikke skal lede i. ( Skrevet helt på eget initiativ, ikke ment som reklame. Bare et fint tips <3 ) I sommer så så jeg at bloggeren Veganmannen tipset om en åpen dag på en gård i. Vakuum. Lige så meget jeg kan rammes af en fed følelse, en optur, en sejr, en succes, lige så hurtig kan jeg også rammes af den pure alvor, de mere skræmmende og. Hey Lars. Tak fordi du læser med 🙂 Jeg synes dine 3 trin virker som en god ide. Clay, forsegler, voks. Du spørger om du skal bruge noget slipol / slipoline først.

Jeg forventer en masse

Leave a Reply