Jeg gi'r aldrig op

Sprog: Dansk
Sideantal: 214
Udgivet: 05-10-2015
ISBN10: 8793366329
ISBN-13: 9788793366329
Forlag: Mellemgaard

Det er ikke utænkeligt, at en række fodbold- og håndbolddommere på Lolland-Falster får tics ved øjet, når de hører om Per Jørgensen fra Stubbekøbing. Hans eksplosive adfærd satte gang på gang de neutrale opmænd på prøve, hvilket resulterede i et hav af gule og røde kort. Men Per Jørgensens overophedede og uregerlige temperament har også været en positiv drivkraft for ham. I 2004 overtog han driften af en konkursramt sæbefabrik, og fra første dag slog hans vindergen igennem. Spørg bare medarbejderne. De husker, at deres nye chef sparkede til skraldespande, slog til lamper og vendte det hvide ud af øjnene, når han fandt tegn på slaphed. I dag beskæftiger SæbeFabrikken A/S 50 ansatte, der skaber en omsætning på 75 millioner kroner. I Jeg gi’r aldrig op får læseren et indblik i Per Jørgensens stærke personlighed, som trods succesen i erhvervslivet også har budt på nederlag.

Uddrag af bogen

Jeg har hele tiden konkurserne hos Brødrene Clausen og Leo Due i baghovedet. De sidder dybt i mig. Til et møde indprenter jeg medarbejderne, at det er vigtigt, at vi ikke ødsler med pengene. Dagen efter går en ansat rundt og deler nye kuglepenne ud. Selvom det bare er nogle billige skriveredskaber, går jeg amok.

– Er du sindssyg? Har du ikke fattet en bjælde af, hvad jeg sagde på mødet?

– Jamen, det er jo bare kuglepenne, pipper medarbejderen.

– Jeg vil ikke ha’, at der bliver købt for så meget som en bøjet 5-øre, skriger jeg.

Og så samler jeg alle kuglepennene sammen og sender dem retur.

Om forfatteren

Jens-Christian Borre Larsen (f. 1974) bor i Nykøbing Falster. Uddannet cand.ling.merc. i tysk og kommunikation. Uddannet journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Fastansat som sportsjournalist på Lolland-Falsters Folketidende. Har skrevet en lang række portrætter af mennesker på Lolland-Falster.

Posts about Jeg Gi´r Aldrig OP written by tigermor Det er ikke utænkeligt, at en række fodbold- og håndbolddommere på Lolland-Falster får tics ved øjet, når de hører om Per Jørgensen fra Stubbekøbing. Forfatter: Jens-Christian Borre Larsen, Titel: Jeg gi’r aldrig op, Pris: 175,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Lyrics for Aldrig Mer’ Må Jeg Se Dig by Lars Stryg & Royal Strings. Aldrig mer’ må jeg se dig, ikke høre din røst Aldrig mer’ kan jeg finde, den som gi’r mig. Jeg har efterhånden udgivet en håndfuld bøger på engelsk på LULU. Det har hidtil været gratis, og så vidt jeg ved, er alle rygter om betalingsplaner ikke andet. Forfatter: Jens-Christian Borre Larsen, Titel: Jeg gi’r aldrig op – Et portræt af Per Jørgensen, Pris: 61,00 kr., Kategori: E-bøger, Format: ePub 1-11-2010 · Vi gi’r aldrig op – Fra filmen Askepop Jens A Feddern. Loading.

Er jeg helt alene her – Kærlighed er til besvær – Fra filmen Askepop – Duration: 2:32. Optagelserne til »Far til Fire gi’r aldrig op« er i fuld gang, og i går blev skuespillerne præsenteret for offentligheden.

Den seksårige Kasper Kesje blev. Find album reviews, stream songs, credits and award information for Jeg Gi’r Dig Min Morgen – Kurt Ravn on AllMusic – 2009 Køb ‘Jeg gi’r aldrig op’ bog nu. Det er ikke utænkeligt, at en række fodbold- og håndbolddommere på Lolland-Falster får tics ved.

Jeg gi’r aldrig op

Leave a Reply