Jeg lader dig gå

Sprog: Dansk
Sideantal: 430
Udgivet: 30-03-2016
ISBN10: 8793338155
ISBN-13: 9788793338159
Forlag: Aronsen

Jenna Gray er en ung, smuk kvinde, der lever et godt og normalt liv, lige indtil dagen. Dagen hvor alting forandrer sig på et splitsekund og hvor det står klart, at ingenting kan blive, som det var engang.

Jeg lader dig gå er en fængslende thriller om det skrøbelige liv og dét, det kan føre med sig. Jenna Grays liv forvandler sig lynhurtigt til et mareridt, da hun er med i en tragisk ulykke. Hun ser ingen anden uvej end at flygte fra alt det hun kender og finde en måde at starte forfra på, men fortiden indhenter hende, giver hende mareridt og slipper aldrig.

I Jeg lader dig gå følger vi både kriminalkommissær Ray Stevens og Jenna, der kæmper for livet.

Læs om Jeg lader dig gå. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788793338159, køb den her Læs om Jeg lader dig gå. E-bogen fås også som eller Brugt bog. E-bogens ISBN er 9788793338227, køb den her 11/30/2017 · Skulle den være længere.? Tjek beskrivelsen for meget mere information omkring mig! 😉 Steam fan gruppe: http://steamcommunity.com/groups. Jeg lader dig gå, selvom jeg elsker dig.

1.2K likes. Har i også elsket nogle, men må lade dem går. Ates Lader Dig Gå lyrics: Lige meget hvor jeg fucking befinder mig / Er du altid i mit hovede, a. Jeg lader dig gå has 59,162 ratings and 7,746 reviews. Deanna said: WOW! I just finished this book about 10 minutes ago and I’m very impressed. I’m als. Bestil bogen Jeg lader dig gå af Clare Mackintosh i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Vil du gerne læse en rigtig god domestic noir, så læs den psykologiske thriller Jeg lader dig gå af Clare Mackintosh. Anmeldelse på Vild Med Krimi. Forrygende. ’Jeg lader dig gå’ er uhyre spændende og intet mindre end en mirakelkur for dig som er gået stå med at læse.

Man sluger den råt og er straks sprængfyldt. Jeg lader dig gå, har to fortællere i jeg-form og en i tredjeperson – og det fungerer super godt. Sproget er let, flydende og herligt levende.

Jeg lader dig gå

Leave a Reply