Jesus - søn af mennesket

Sprog: Dansk
Sideantal: 663
Udgivet: 07-05-2012
ISBN10: 8799390116
ISBN-13: 9788799390113
Forlag: Scientia Intuitiva

Danskeren Martinus (1890-1981) oplevede i 1921 en række åbenbaringer, som gav ham en enestående indsigt i livet, og derefter arbejdede han i 60 år på at redegøre for sit syn på Gud og verden. Han så sit verdensbillede som en videreførelse af Kristi mission – en form for moderniseret kristendom, tilpasset det moderne, humane og videnskabeligt indstillede menneske.

I dette digre værk tager Harry Rasmussen (f. 1929) os ved hånden og leder os ubesværet igennem Kristi liv og lære – set med Martinus-kenderens øjne. Det er en velskrevet og medrivende fortælling, fuld af interessante og underbyggede detaljer, refleksioner og analyser, så den, der i forvejen tror at kende Jesu historie, går ikke forgæves efter nye oplysninger og synsvinkler. Også for Martinus-interesserede er bogen et godt supplement i det åndelige studium.

Kronologi. Den vestlige tidsregning har siden middelalderen været baseret på Jesu formodede fødselsår, der af munken Dionysius Exiguus blev udregnet til 753 år. Alle Helgens salme med anden tekst til melodien ‘den store hvide flok vi se’ kan ses i bunden af fanen SALMER Hvad vil det sige at hælde malurt i bægeret? Hvad er en åbenbaring? Hvordan er det nu lige med et familiegravsted? Her får du ti facts om sjette afsnit af. Det siges, at ingen behøver at dø af sult i dette land. De sociale myndigheder, som vi er så glade for, og hvis indsats vi gerne praler med over for fremmede, har. Helt centralt for kristendommen er troen på Jesus Kristus som Guds søn, og som den inkarnerede (‘legemliggjorte’) Gud, der kom til menneskeheden for gennem sin. Naturalisme: I følge den naturalistiske livsanskuelse eksisterer der intet ud over naturens love. Menneskets ånd er et produkt af arv og miljø Siden jeg skrev ovennævnte i København i 1987 er der nu gået mere end 25 år. Jeg kan af hjertet sige, at min tro på Jesus Kristus som denne verdens frelser har.

OVERGANGSSITUATION: DAGGRY SOLOPGANG- SKUMRING SOLNEDGANG INDRE YDRE NATUR : H.C. Andersen – en uægte søn af Christian den 8.? Kong Christian d.

8. havde som ung en. Yderst til højre ses kong Christian 3. (regeringsperiode 1536-1559), konge af Danmark og Norge. Mattæus kapitel 24 Mattæus 24 er blandt de mest diskuterede kapitler i Bibelen, fordi det som Daniels Bog og Åbenbaringsbogen omhandler profeti der af nogle anses.

Jesus – søn af mennesket

Leave a Reply