Juledagbogen

Sprog: Dansk
Udgivet: 17-11-2014
ISBN-13: 9788793288003

Juledagbog

med unik guide til din ”egen” personlige bog om jul i gamle dage i din familie.

 

Undgå stress i julen og tag hyggen frem. Juledagbogen

kan hjælpe dig i din planlægning. Den er også en mindebog om, hvad I lavede

netop denne jul.

 

Juledagbogen er krydret med små tip til og

lidt fakta om julen.

 

Og så har vi lavet en helt unik guide, så du

kan lave din personlige bog om, hvordan

din familie, holdt jul i gamle dage. 42 sider

Læs om Juledagbogen. E-bogens ISBN er 9788793288003, køb den her Juledagbogen – til os der elsker julen, hygge, minder og traditioner. 66 likes. Juledagbogen er en dagbog/ kalender, der kan hjælpe dig i din planlægning. Historien om Juledagbogen.

Med Familiens Juledagbog kan familiens juletraditioner også deles med næste generation. Juledagbogen kan hjælpe dig i din planlægning. Den er også en mindebog om, hvad I lavede netop denne jul. Juledagbogen er krydret med små tip til julen og lidt. Juledagbogen er en fantastisk bog der kan rumme alle familiens juleminder. Minder fra julen og juledagene kan samles i bogen for i alt 25 år. 2016-11-15 · Juledagbogen med Djämes Braun – Duration: 3:52. Seyo 124 views.

3:52.

Vi sidder bare her – Rak Ma Gak, sprogets forfald & had til havet – Duration: 14. Med Familiens Juledagbog kan du gemme juleminderne til dit barn, dine kære eller til dig selv. Juledagbogen er den perfekte mandelgave – eller gave til dine børn. Undgå stress i julen og tag hyggen frem.

Juledagbogen kan hjælpe dig i din planlægning. Den er også en mindebog om, hvad I lavede netop. En Juledagbog er en super god måde at huske de forskellige jul fra hinanden. Juledagbogen er det perfekte sted at gemme alle dine juleminder, og når de er gemt i. Juledagbogen kan fortælles både i korte og lange udgaver, og omhandler blandt andet historien bag juletræet og dens toppynt, samt historien bag julekalendere og.

Juledagbogen

Leave a Reply