Jussi

Sprog: Dansk
Sideantal: 408
Udgivet: 31-05-2017
ISBN10: 8740028674
ISBN-13: 9788740028676

Jussi Adler-Olsen er på få år blevet et velkendt navn i både Danmark og udlandet. Hans bøger om strømeren Carl Mørck og hans to medhjælpere Assad og Rose udkommer over hele kloden og har solgt i over 16 millioner eksemplarer. Serien er ved at blive filmatiseret, og når han ankommer til Tyskland, verdens vigtigste bogmarked, modtages han som en rockstjerne.Men hvad kræver det at blive en international bestsellerforfatter? Har det en pris? Og hvorfra kommer evnen til at beskrive bestialske mord og menneskelig ondskab af en anden verden?Biografien JUSSI viser hidtil ukendte sider af en af Danmarks mest succesfulde forfattere. Det er på en og samme tid et danmarksbillede og historien om en dreng, der voksede op på tre forskellige sindssygehospitaler og blev venner med de patienter, som ikke var raske nok til at færdes i samfundet udenfor. Det er historien om stædighed, hårdt arbejde og en lille smule held. Og så er det et portræt af en mand, som går hele vejen. Hver gang. FORFATTERPORTRÆT AF JONAS LANGVAD NILSSON Jonas Langvad Nilsson (f. 1974) er uddannet journalist og har skrevet portrætter af en lang række danskere. Han har tidligere udgivet bøgerne Skurk (2005) om skuespilleren Torben Jensen og Amerikanske portrætter (2013), en fagbog om portrætjournalistik. Siden 2006 har han arbejdet på magasinet Euroman. I biografien ‘Jussi’ tegner han et nærgående portræt af manden bag bøgerne om Carl Mørck og Afdeling Q. Jonas Langvad Nilsson har i mere end fem år fulgt Jussi Adler-Olsen og har interviewet omkring 150 kilder rundt om hovedpersonen. Han var også med, da Adler-Olsen tog på en ni dage lang rejse tværs over USA for at udfordre Dan Brown på bestsellerlisten.Fil størrelse: 15656 KB

Jussi (Finnish pronunciation: ) is a male given name. In Finnish originally it is short for Juhani or Juho, Finnish for Johannes/John, but is also recognized as a. Wir versuchen in unsere Küche nur die besten Zutaten zu verwenden. Einen großen Vorteil genießen unsere Gäste durch unsere eigene Gärtnerei in unmittelbarer. 21.09.

2017 · Sign in now to see your channels and recommendations! Sign in. Watch Queue Queue Jussi , Jussi plugin, buy Jussi , download Jussi trial, Klevgränd Jussi 06.04.2008 · The Greatest Tenor gives the definitive version of this aria from Verdi’s Requiem Customize your car with any posible option, browse our wide selection of acessories and merchandises. Get the latest news and updates subscribing on our newsletter!

Jussi

Leave a Reply