Kaldet

Sprog: Dansk
Sideantal: 324
Udgivet: 17-04-2013
ISBN10: 8771292837
ISBN-13: 9788771292831

I den lille by Port Dundas i Canada lukker en kræftsyg gammel dame en mand ind i sit hjem – en mand, som hun har en ganske særlig aftale med. Kort efter bliver hun fundet død. Hendes krop er blevet drænet for blod og derefter er halsen skåret over i et kirurgisk præcist snit. Hazel Micallef, den fungerende kriminalkommissær i Port Dundas, kan dårligt huske, hvornår hun sidst har efterforsket et mord, og da hun ser den mishandlede døde kvinde, som hun har kendt hele sit liv, bliver hun klar over, at morderen er af en kaliber, som det underbemandede politikorps i Port Dundas slet ikke kan hamle op med. Hun får ret. Mindre end 48 timer senere dukker endnu et frygteligt mishandlet lig op ikke så langt derfra.Hazel Micallef er 61 år og nyskilt efter næsten 40 års ægteskab. Hun bor sammen med sin 87-årige mor og er stille og roligt ved at udvikle en afhængighed af de smertestillende piller, hun tager for sin dårlige ryg. Hun er i det hele taget ikke optimalt forberedt, da hun uden varsel kastes ud i en menneske­jagt på en morder, der øjensynligt dræber uhelbredeligt syge mennesker. Men ikke af medlidenhed.Fil størrelse: 399 KB

Contribute to KalDet development by creating an account on GitHub. Abonnieren Sie den kostenlosen LIVOS Newsletter und verpassen Sie keine Neuigkeit oder Aktion mehr. Publications from kaldet. Publications from kaldet. issuu company logo. Explore Categories Arts & Entertainment. Aktiv dødshjælp er et vanskeligt emne, er man for eller imod? Her serveres en alternativ version. Historien begynder den 12.

november.

En kvinde findes myrdet og. 03.02.2017 · Jeg måtte lige prøve ‘hjertekohærens’ in action. Det er et lynhurtigt udsnit fra podcast-afsnittet med Hanne Lindblad som du kan høre det hele af her. 10.03.2016 · Vi kan nu præsentere lovsangen ‘Kaldet Til Liv’, skrevet af Martin I. Holm Hansen i forbindelse med Discipeltræf 2015, hvor temaet var ‘kaldet’. Du kan.

Translation for ‘også kaldet’ in the free Danish-English dictionary and many other English translations.

Kaldet

Leave a Reply