Klimabevidsthedens barrierer

Sprog: Dansk
Udgivet: 27-09-2016
ISBN10: 8702225786
ISBN-13: 9788702225785

Vores største problem i dag er ikke en manglende bevidsthed omkring faren ved den globale opvarmning. Problemet er snarere at vi som individer har så umådelig svært ved at se hvordan vi skal omsætte denne viden til handling. Paulus’ berømte sentens: ”Det gode som jeg vil det gør jeg ikke og det onde som jeg ikke vil det gør jeg” er blevet sand på et plan vi ikke hidtil har forestillet os.Klimabevidsthedens barrierer handler om denne nye magtesløshed og peger på hvad vi hver især kan gøre ved den. Bogen koncentrerer sig om to typer af barrierer: de erkendelsesmæssige barrierer (vi kan hverken se eller mærke den globale opvarmning; vi må stole på forskerne) og de ideologiske eller psykiske barrierer som blokerer vores handlinger og optræder under tre former: Skæbnetroen der er et negativt menneskesyn udtrykt i en mistillid til politiske beslutninger og styringsinstrumenter; ubetydelighedskomplekset som udtrykker usikkerhed om egen indsats – og ikke mindst kortsynetheden som er udtryk for en fortrængning af fremtidens trusler.Fil størrelse: 159 KB

Klimabevidsthedens barrierer En rapport om bæredygtighedens etik Peter Kemp & Lisbeth Witthøfft Nielsen Klimabevidsthedens barrierer En rapport om bæredygtighedens. Request (PDF) | Klimabevidsthedens B. on ResearchGate, the professional network for scientists. Forfatter: Peter Kemp, Titel: Klimabevidsthedens barrierer, Pris: 158,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Klimabevidsthedens barrierer handler om denne nye magtesløshed og peger på hvad vi hver især kan gøre ved den. Bogen koncentrerer sig om to typer af barrierer:. klimabevidsthedens barrierer Download klimabevidsthedens barrierer or read online books in PDF, EPUB, Tuebl, and Mobi Format. Click Download or … By entering my email address. I certify that the information I am providing is accurate and that i am atleast 18 years of age.

Vores største problem i dag er ikke en manglende bevidsthed omkring faren ved den globale opvarmning. Problemet er snarere at vi som individer har så umådeli.

Læs om Klimabevidsthedens barrierer. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788779733985, køb den her Læs om e-bogen Klimabevidsthedens barrierer eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702225785 Klimabevidsthedens Barrierer Vores største problem i dag er ikke en manglende bevidsthed omkring faren ved den globale opvarmning.

Problemet er snarere at vi som.

Klimabevidsthedens barrierer

Leave a Reply