Kognitiv psykologi i teori og praksis

Sprog: Dansk
Sideantal: 62
Udgivet: 01-07-1997
ISBN10: 8773924547
ISBN-13: 9788773924549
Forlag: Forlaget Metropol

Kognitiv psykologi anvendes bl.a. i behandlingen af forskellige former for stresstilstande, fobier og angsttilstande, men også til for eksempel træning inden for eliteidræt og i forbindelse med kurser i personlig udvikling. Bogen er en indføring i de grundlæggende begreber og principper i den moderne kognitive psykologi, hvor forfatteren bl.a. trækker på sine egne erfaringer fra det praktiske liv.

Kognitiv psykologi anvendes bl.a. i behandlingen af forskellige former for stresstilstande, fobier og angsttilstande, men også til for eksempel træning inden for.

Pædagogik og psykologi. RECOVERY gennem. kognitiv teori og metode. Studerende.. se senere afsnit om kognitiv teori og praksis. 7 … Læs om Kognitiv psykologi i teori og praksis. Bogens ISBN er 9788773924549, køb den her Med utgangspunkt i Piagets konstruktivistiske læringssyn og teori om. men også kognitiv aktivitet. I praksis vil det si at. psykologi. Oslo. Praksis og kontekst i pædagogisk psykologi – Vygotsky, Schön, Lave & Wenger DPU – Danmarks institut for Pædagogik og. videnskabelig teori og teknik. Kognitiv psykologi anvendes bl.a.

i behandlingen af forskellige former for stresstilstande, fobier og angsttilstande, men også til for eksempel træning inden for. Læs om Kognitiv psykologi i teori og praksis i kategorien Skole/lærebøger div. med ISBN. Kognitiv psykologi anvendes bl.a. i behandlingen af forskellige former for stresstilstande, fobier og angsttilstande, men også til for eksempel træning inden for. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kognitiv psykologi i teori og praksis af Kim Knirkholt Jensen Kognitiv psykologi i teori og praksis (Forfatter: Kim Knirkholt Jensen, Forlag: Danmarks Forvaltningshøjskole, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788773924549)

Kognitiv psykologi i teori og praksis

Leave a Reply