Kortlægning af dansk humanistisk forskning

Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Udgivet: 24-05-2016
ISBN10: 8741264649
ISBN-13: 9788741264646
Forlag: Hans Reitzel

Humanistisk forskning og uddannelse står løbende til debat i Danmark og andre lande. Hvad er værdien af humaniora, og hvad er humaniora i det hele taget for en størrelse?Denne bog giver et aktuelt overblik over dansk humanistisk forskning og er baseret på en treårig kulegravning af området. Bogen viser, at humaniora i dag er et mangesidet fagfelt, der i meget vidt omfang leverer indsigter og svar på spørgsmål, der rækker ud over klassisk humaniora, bl.a. klima, teknologi, politik og samfund, og som varetager en stadig udvikling af emneområder som sprog og kultur.Samlet set dokumenterer bogen, at humaniora har ændret afgørende karakter de senere år og i dag fremstår som et mangfoldigt fagfelt på linje med natur- og samfundsvidenskab.Bogen er skrevet af David Budtz Pedersen og Frederik Stjernfelt (Aalborg Universitet København) i samarbejde med forskere ved det tværfaglige Humanomics Research Centre.

Kortlægning af dansk humanistisk forskning David Budtz Pedersen Pris Bøger: Kortlægning af dansk humanistisk forskning pdf – (KR 0.00); Kortlægning af dansk.

Humanomics-projektets bog med kortlægning af dansk humanistisk forskning på baggrund af et spørgeskemabaseret survey og en undersøgelse af ph.d.afhandlinger – … Humanomics-projektets bog med kortlægning af dansk humanistisk forskning på baggrund af et spørgeskemabaseret survey og en undersøgelse af ph.d.afhandlinger – … Humanistisk forskning og uddannelse står løbende til debat i Danmark og andre lande.

Hvad er værdien af humaniora, og hvad er humaniora i det hele taget for en. Denne bog, der har adskillige bidrag af PhD-studerende Lasse Gøhler Johansson, giver et aktuelt overblik over dansk humanistisk forskning og er baseret p. Humanistisk forskning og uddannelse står løbende til debat i Danmark og andre lande. Hvad er værdien af humaniora, og hvad er humaniora i det hele tag Get this from a library! Kortlægning af dansk humanistisk forskning. [Frederik Stjernfelt; David Budtz Pedersen] Læs om Kortlægning af dansk humanistisk forskning. Bogens ISBN er 9788741264646, køb den her Humanistisk forskning og uddannelse står løbende til debat i Danmark og andre lande. Hvad er værdien af humaniora, og hvad er humaniora i det hele taget for en. Præsentation af bogen “Kortlægning af dansk humanistisk forskning” Bog giver et aktuelt overblik over dansk humanistisk forskning og er baseret på en treårig.

Kortlægning af dansk humanistisk forskning

Leave a Reply