Kosmos (Fysik og kemi)

Sprog: Dansk
Sideantal: 173
Udgivet: 22-02-2007
ISBN10: 8702034603
ISBN-13: 9788702034608
Forlag: Gyldendal

I fysik og kemi-grundbogen Kosmos – grundbog A lærer du blandt andet om, hvordan man måler afstanden til månen, hvilke stoffer, der er i en cola, hvordan man slukker en brand, hvordan en GPS fungerer, hvordan diamanter bliver skabt og hvorfor balloner kan stige til vejrs.

Spørger du naturen, får du et svar. Og det svar får du ved at lave naturvidenskabelige eksperimenter. Derfor indeholder Kosmos – grundbog A både spændende tekst og interessante eksperimenter, som du kan foretage.

Fysik- og kemisystemet Kosmos er til undervisningen i fysik/kemi i 7., 8. og 9. klasse.

Letforståelig fysik og kemi.

Fysik- og kemisystemet KOSMOS er til undervisningen i fysik/kemi i 7-9. klasse. Systemet består af tre grundbøger,. KOSMOS eller kaos?Fysik/kemi der er til at forståLetforståelig fysik og kemiKOSMOS er et nyt system til fysik- og kemi-undervisningen, der sikrer en høj faglighed. Lødigt, højt fagligt niveau, gennemarbejdet. Så er det vel sagt. ‘Kosmos’, Gyldendals nye system til undervisning i fysik/kemi, har rigtig mange kvaliteter. OBS: Fysik-Kemi-Tjek har fået en design-overhaling.

Der er flyttet lidt rundt på tingene og meget ser nu smartere ud. Men det er stadig det samme websted med det. Bestil bogen KOSMOS – FYSIK OG KEMI af Erik Both;Henning Henriksen i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog. der stilles til undervisningen i fysik/kemi. Cafe Kosmos artiklen i kapitel 2,. Fysik- og kemisystemet KOSMOS har en hjemmeside, www.kosmos.gyldendal.dk,.

KOSMOS – FYSIK OG KEMI Denne kopimappe indeholder øvelser, eksperimenter, projekter og opgaver til Kosmos B. Kopimappen indeholder praktiske og kosmos kosmos c · fysik og kemi · gyldendal spektraltavle. k osmos kosmos c. undervisningen i fysik/kemi. Fysik- og kemisystemet KOSMOS har en hjemmeside www.kosmos.gyldendal.dk. 4 Forord. SMÅ DYR OG PLANTERFORORD Sådan bruges bogen Bestil bogen KOSMOS – FYSIK OG KEMI af Henning Henriksen;Erik Both;Nina Troelsgaard Jensen i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og …

Kosmos (Fysik og kemi)

Leave a Reply