Kunst og æstetik

Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Udgivet: 09-03-2015
ISBN10: 877170129X
ISBN-13: 9788771701296
Forlag: Books on demand

En kort indføring i kunstfilosofi og moderne teorier om æstetik. Bogen gennemgår kunstens forhold til det moralske, det terapeutiske og det psykologiske. Den ser også på kunstnerens udvikling i dialog med værket og på teorier om kunstnerens søgen mod det sublime og på de stadier, som han gennemgår i sin personlige og kunstneriske udvikling. Bogen afsluttes med en analyse af 8 ældre og moderne kunstværker.

Forum for debat, erfaringsudveksling, inspiration og nye vinkler på temaer inden for billedarbejdet med børn og unge Denne artikel omhandler hovedsageligt vestlig, eller europæisk, filosofi med afsæt i det akademiske og videnskabelige. Filosofi (Græsk φιλοσοφία. Kunst er et bevidst brug af den menneskelige skaberevne og fantasi til fremstille værker som kan påvirke eller udfordre modtageren æstetisk, følelsesmæssigt. Velkommen hos galleri Linda Stampe Kunst & Design – en anderledes og inspirerende butik med både atelier, galleri og designprodukter.

Mød Linda i åbningstiderne. Inge Hørup. Dansk kunstner, maler og skulptør siden 1984. bosat i Provence, Frankrig. Inge Hørup beskriver sin kunst: Min kunst er inspireret af fantastiske. Perlefilm producere animationsfilm og læringsspil til børn. Perlefilm er ejet af Rikke Hallund. Mest kendte produktioner er den prisbelønnede tv-serie Mira og. kukua.dk. For studerende og alumner fra Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet (Litteraturvidenskab, Kunsthistorie, Teatervidenskab. Med et samlet areal på 16.000 kvm og en belægning af mørk, rillet beton inddelt i store felter, er Kvæsthusmolen ved Det Kongelige Teaters Skuespilhus et af de. Kunsten er lang, livet er kort. Vi fødes og går lidt rundt i den her verden, men så skal vi ikke være her længere. Det skønne og livsbekræftende og den. Designteori. Design handler om mere end æstetik og kunsterisk sans. Design er et håndværk! Til håndværket design knytter der sig nogle teorier eller værktøjer.

Kunst og æstetik

Leave a Reply