Kunsten at blive ældre i ro og mag

Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Udgivet: 05-10-2012
ISBN10: 8770703426
ISBN-13: 9788770703420
Forlag: Hovedland

Danmark er ikke ubetinget noget godt sted at blive gammel. Og det skyldes ikke kun, at velfærdsstaten er blevet rusten. Årsagen er snarere en manglende forståelse af livets formål.

At blive gammel handler om indsigt og om at forstå.

  Det er en psykologisk, men også spirituel udfordring, som er af stor betydning for, om vi bliver lykkelige.

Dét hævder Anselm Grün, der i bogen giver anvisninger på, hvordan man kan blive gammel på en sådan måde, at man slutter fred med sig selv og omverdenen.

Dermed retter Anselm Grün et stilfærdigt, men skarpt angreb mod tidens ungdomshysteri, og samtidig guider han læseren igennem den spændende, udfordrende og smertelige proces, det er at komme op i årene. Men der er lys for enden af tunnelen: Den blå himmel ser man lettest gennem nøgne grene.

Kunsten at blive ældre i ro og mag handler om at forstå, at livet er en modningsproces. Anselm Grüns bog er en håndsrækning til enhver, der gerne vil blive ældre med værdighed.

Kunsten at blive ældre i ro og mag Af Anselm Grün. Danmark er ikke ubetinget noget godt sted at blive gammel. Og det skyldes ikke kun, at velfærdsstaten er blevet.

Læs om Kunsten at blive ældre i ro og mag i kategorien Krop og sind div. med ISBN nr. 9788770703420 fra forlaget Hovedland. Danmark er ikke ubetinget noget godt. Kunsten At Blive Ældre I Ro Og Mag bog: – Livskunst her & nuDanmark er ikke ubetinget noget godt sted at blive gammel. Og det skyldes ikke kun, at vel. Køb Kunsten at blive ældre i ro og mag her. Kunsten at blive ældre i ro og mag af Anselm Grün. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Bog. Læs om Kunsten at blive ældre i ro og mag – livskunst til her & nu. Udgivet af Hovedland.

Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788770703420, køb. Kunsten At Blive Ældre bog: – Den nye aldringsrevolutionEn eksplosion af liv. Kunsten At Blive Ældre I Ro Og Mag – Bog +100 stk. på lager; Levering ; Bogomtale Ved tidligere sygeplejelærer og foredragsholder Vibeke Frimodt.

Anselm Grün Kunsten at blive ældre i ro og mag Hovedland 2012 192 sider Kunsten at blive ældre i ro og mag: livskunst til her & nu (Forfatter: Anselm Grün, Forlag: Hovedland, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788770703420) Find den billigste pris på Kunsten at blive ældre i ro og mag og køb bogen online Forfatter: Anselm Grun, Titel: Kunsten at blive ældre i ro og mag, Pris: 154,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet

Kunsten at blive ældre i ro og mag

Leave a Reply