Kunsten at sige nej med god samvittighed

Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Udgivet: 06-01-2014
ISBN10: 8711345063
ISBN-13: 9788711345061
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Kunsten at sige nej – med god samvittighed handler om at tage ansvar for sig selv – ikke kun for sin egen skyld, men også af hensyn til andre.

Kunsten at sige nej er skrevet som en hjælp til en forældregeneration, der er nødt til at skabe deres forældrerolle fra bunden. De har ikke længere en religiøs eller kulturel model uden for sig selv at støtte sig til eller kopiere, og derfor må de stole på deres egne tanker, følelser og værdier. I en tidsalder, hvor alle er ligeværdige og hvor parforhold er båret af respekten for det enkelte menneske og samarbejde, er det nødvendigt at lære sig kunsten at sige nej.

Læs om Kunsten at sige nej med god samvittighed. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788711345061, køb den her JESPER JUUL. Kunsten at sige nej MED GOD SAMVITTIGHED. Lindhardt og Ringhof Køb Kunsten at sige nej med god samvittighed her. Kunsten at sige nej med god samvittighed af Jesper Juul.

Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Kunsten at sige nej handler om at tage ansvar for sig selv – også af hensyn til andre. Kunsten at sige nej er at lære at afgrænse og definere sig slev. Om at sige nej på en kærlig og personlig måde. Med fokus på at tage ansvaret for sig selv, og udfra egne værdier sige nej, primært i. Kunsten at sige nej handler om at tage ansvar for sig selv – også af hensyn til andre. Bogen er skrevet i dyb respekt for en forældregeneration, der. Kunsten at sige nej er skrevet i dyb respekt for en forældregeneration, der som den måske første i verdenshistorien skal skabe deres forældrerolle. Get this from a library! Kunsten at sige nej med god samvittighed. [Jesper Juul] Køb ‘Kunsten at sige nej med god samvittighed’ bog nu. Kunsten at sige nej handler om at tage ansvar for sig selv – også af hensyn til andre. Du taler om kunsten at sige nej.. – Det afhænger af barnets alder, men uanset alder skal man som forældre sige nej med god samvittighed.

Kunsten at sige nej med god samvittighed

Leave a Reply