Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet

Sprog: Dansk
Sideantal: 179
Udgivet: 01-01-1900
ISBN10: 8774248200
ISBN-13: 9788774248200
Forlag: Kommuneforlaget

Bogen beskriver de krav og forventninger, der fra national og lokalpolitisk side stilles til arbejdet med kvaliteten, og de vilkår, hvorunder kvaliteten vurderes, udvikles og forbedres.

Læseren bliver ført gennem kvalitetsudviklingsprocessen og introduceres skridt for skridt til de enkelte faser og tilknyttede metoder.

Herunder beskrives blandt andet, hvordan man arbejder med værdier, mål, kvalitetsmål, samt forskellige dataindsamlingsmetoder til dokumentation og udvikling af kvaliteten..

Dato: 03-07-2015, Versionsnr.: 31.0, Dok. Nr.: D15-1015 Side 1 af 6 Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet Denne tekst forklarer og uddyber den tænkemåde. Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet Kan kvaliteten i sundhedsvæsenet gøres endnu bedre? Ja, selvfølgelig kan den det. Men hvordan og på hvilke. Redskaber til kvalitetsudvikling Sundhedsvæsenet anvender i dag en række forskellige redskaber til at sikre en høj kvalitet og patientsikkerhed,. 1 2 Metodehåndbog Sundhedsvæsenets kvalitetsbegreber og -definitioner Metodehåndbog i Kvalitetsudvikling Vision og Mission Selskabets vision og mission. Velkommen til Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS) IKAS har til opgave at drive og udvikle Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM). Kvalitetsudvikling og dokumentation i sundhedsvæsenet redaktion: Esta Larsen í Djónastovu & Kim Walther Jacobsen. nyt nordisk forlag arnold busck. Kvalitetsudvikling og dokumentation i sundhedsvæsenet. / Jacobsen, Kim Walther Müller (Redaktør); I Djonastovu, Solva Esta Larsen (Redaktør). Kjærgaard J, Mainz J, Jørgensen T, Willaing I. Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet. København: Munksgaard, 2001. Albæk J, Hansen MB. kvalitetssikring, kvalitetsudvikling, nøglebegreber i offentlig og privat virksomhed fra 1980’erne. Kvalitetssikring er ikke noget nyt fænomen, men som. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet af Christine Kousholt og Henrik Breiner Kousholt

Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet

Leave a Reply