Kvinde - klik ind!

Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Udgivet: 14-03-2012
ISBN10: 8771084789
ISBN-13: 9788771084788
Forlag: People´sPress

Kvinder vil cykle. De vil svede på landevejen og mudre sig til på mountainbiken, men kun hvis det er sjovt, ukompliceret og passer ind i dagligdagens mange andre gøremål. Bogen henvender sig til kvinder, der vil cykle på motionsplan og deltage i løb som f.eks. Tøserunden. I bogen er der både masser af råd til at finde den helt rigtige cykel og det smarte cykeludstyr, facts om cykelteknik og forslag til ruter. Alt sammen blandet med inspirerende historier fra væsentlige cyklende kvinder, det være sig den firedobbelte VM-vinder, Catherine Marsal eller Lone Sand, der har cyklet fra Cairo til Cape Town.

Bogen er hele vejen igennem båret af forfatterens store kærlighed til cykelsporten.

Billeder fra Kussomaten. Kussomaten er en fotoboks, hvor du anonymt kan tage et billede af din kusse, og derved bidrage til en samling af billeder som. ‘Ikke deres langskæggede fædre, de skal ære, men vores uniformerede voldsmonopol, de skal frygte’ Du kan specificére dit resultat med filtrerne til venstre. Resultatlisten nedenfor indeholder ikke søgeresultater fra vores 4 databaser. Søg direkte i. Bliv en del af Ishøj By Center på Facebook, hvor vi afholder konkurrencer, giver dig aktuelle tilbud fra butikkerne, samt information om kommende. Har du oplevet noget frækt du vil dele med andre, har du frække, sjove eller perverse erotiske fantasier, eller har du bare skrevet til. Senior Date en portal for alle over 40 år som vil søge aktivt over nettet for en personlig ledsager gennem livet. Annonym søge og mail mulighed samt. Dating.dk er Danmarks største datingside med flest aktive singler tæt på dig. Kom ind og vær med. Opret en gratis profil med det samme. Oplev de absolut bedste gratis dating sider lige her! Der er rigtigt mange dårlige sider derude. Vi har sorteret og fundet de bedste frem! XL-Dating.dk – Er et datingsite for os store og dejlige. Opret en gratis profil i dag og find den eneste ene! www.

sindnet.dk – Opret et medlemskab på hjemmesiden og mød ligestillede over hele landet! Det hele foregår i et lukket miljø med bl.a. chat, debat og.

Kvinde – klik ind!

Leave a Reply