Labyrinten

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-04-2014
ISBN-13: 9788740416121

Labyrinten er en beskrivelse af en rejse ned gennem Tyskland til Schweiz og Frankrig i revolutionsåret 1789. Labyrinten er på højde med Sternes Sentimental Journey i sit både muntre og følelsesfulde sprog. Den impressionistiske beskrivelse af opstigningen i Strasbourgs domkirke er medrivende og skrækindjagende – man får bogstavelig talt gåsehud af at læse om den farefulde bedrift. Baggesen er romantisk og letbevægelig, men samtidig et ægte barn af oplysningstiden med dens præg af fornuft og varm humanisme. Baggesen er oprørt over de umenneskelige forhold, jøderne lever under i ghettoen i Frankfurt, og en fortaler for tolerance. Han er opildnet af den franske revolution, der netop er begyndt, men frygter samtidig, at den vil udarte til et blodbad. Som læser kommer man tæt på den 25-årige forfatter, og man kan ikke lade være med at synes om ham og glæde sig over hans litterære evner, der så tydeligt folder sig ud i denne ungdomsbog.

På Labyrinten bor der mennesker med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, samt hjerneskader. Personalet har stor opmærksomhed på, at … Romeins labyrint. In de Romeinse kunst vinden we vele labyrinten. Hier wordt de klassieke vorm losgelaten, al blijft het principe van één pad gehandhaafd. Inom Klax ser vi varje barn som en unik individ med sin egen levnadshistoria och sina egna behov, önskemål och idéer. Varje barn har sin personlighet och sina.

Doet serieus onderzoek naar alle facetten van Nederlandse doolhoven en labyrinten.

Nieuws, achtergronden, activiteiten.

Årskort til Teater Grob.

Få adgang til alle forestillinger på Grob! Your browser does not appear to support HTML5. Try upgrading your browser to the latest version. What is a browser? Microsoft Internet Explorer Mozilla Firefox Google. Aktuelle Ausgabe Unsere aktuelle Ausgabe der IGL Zeitschrift ‘Der Makropode’ Morsomme spill for alle! Vi har ferdighetspill, sminkespill, jentespill, sportspill og mange flere. Labyrinths. A labyrinth is an ancient symbol that relates to wholeness. It combines the imagery of the circle and the spiral into a meandering but purposeful path.

Labyrinten

Leave a Reply