Lær med stil

Sprog: Dansk
Sideantal: 264
Udgivet: 07-03-2011
ISBN10: 8777066014
ISBN-13: 9788777066016
Forlag: Dansk psykologisk Forlag

Lær med stil – læringsstilenes hvad, hvorfor, hvordan af Helle Fisker er for alle, der arbejder med børn, læring og læreprocesser.

Bogen et værktøj til dig, der ønsker at skabe et læringsmiljø, hvor børnene bliver motiveret gennem en sjov og effektiv læreproces.

Lær med stil Med udgangspunkt i, at vi lærer på forskellige måder, er her et udvalg af produkter, som kan understøtte dette i undervisningen. Lær med Stil. 166 likes · 1 talking about this. Lær med Stil er en Webshop, der har fokus på materialer til fagene dansk, tysk, engelsk og matematik. Lær med stil giver dig indsigt i, hvad hvorfor og hvordan du som lærer og pædagog kan omsætte læringsteori til egen pædagogisk praksis. Firmenbeschreibung Lær med stil I/S ist eine in Dänemark als Interessentskab registrierte Firma mit der Register-Nr. 33621027. Ihr derzeitiger Status ist.

Mange har efterspurgt mit lille hefte:”Lær med stil” som jeg har skrevet for Undervisningsministeriet. Download heftet i pdf-format her. Lær med stil. Side 1 af 9 Sorterer efter Produktnavn, Pris, Vare nr., Sidst redigeret: 1. 10 på pletten – tiervennerspil Lad eleverne træne tiervenner med dette.

Lær med stil giver dig indsigt i, hvordan du som lærer og pædagog kan omsætte læringsstilsteorien til egen pædagogisk praksis – skabe et. Køb ‘Lær med stil’ bog nu. Lær med stil giver dig indsigt i, hvordan du som lærer og pædagog kan omsætte l&#230. En skriveskabelon med en tydelig struktur, der guider eleven igennem de 4 læseforståelsesstrategier: forudsigelse, at stille spørgsmål, opklaring og. Lær med stil giver dig indsigt i, hvordan du som lærer og pædagog kan omsætte læringsstilteorien til egen pædagogisk praksis – skabe et.

Lær med stil

Leave a Reply