Læren om sindets natur og kontrollen over det (Visdomsbøgerne)

Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Udgivet: 21-06-2000
ISBN10: 8789452879
ISBN-13: 9788789452876
Forlag: visdomsbøgerne

De fleste mennesker identificerer sig med deres sind – deraf udtrykket ´som du tænker, således er du´.

Vedanta-filosofien hævder imidlertid, at et menneske er mere og større end sindet, hvis forskellige følelser og indfald det lader sig lede af.

Forfatteren oprettede den kendte ashram i Rishekesh, hvor han underviste sine cølibatære sanyasier. Selv om vi i Vesten ikke skal gå sanyasiens vej, er der uhyre meget at hente i denne belæring. Vedanta lærer at sindet er et indre organ, som kan styres og anvendes af vor højere natur. Det er en helt utrolig viden, som Vesten praktisk talt intet kender til. Ved at gå bag om sindet befinder vi os i vort evighedsvæsen, der er Út med sit guddommelige udspring.

Man er ikke det samme menneske, når man har læst denne bog.

Reserva o seu Hotel em Løgstør.

Grandes preços, sem custos reserva Læs om Læren om sindets natur og kontrollen over det (Visdomsbøgerne). Bogens ISBN er 9788789452876, køb den her Forfatter: Swami Sivananda, Titel: Læren om sindets natur og kontrollen over det, Pris: 147,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Læren om sindets natur og kontrollen over det (Forfatter: Swami Sivananda, Forlag: Sankt Ansgar, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788789452876) De fleste mennesker identificerer sig med deres sind – deraf udtrykket ‘som du tænker, således er du’. Vedanta-filosofien hævder imidlertid, at et menneske er mere. Forlaget skriver: De fleste mennesker identificerer sig med deres sind – deraf udtrykket ””som du t?nker, saledes er du””. Vedanta-filosofien h?vder.

Læs om Læren om sindets natur og kontrollen over det. Om populære kategorier.. Vi fører originale tonere og patroner til alle printere til alle de gængse mærker til nogle af landets bedste priser. Artikler om yoga. 1965. 50 kr.. Læren om sindets natur og kontrollen over det. Visdomsbøgerne. 116 sider. 2000. 85. Jeg er det. Visdomsbøgerne.

315 sider. 1988. Det konstruerede samfund. Udgivet i forbindelse med Menneskefestivalen om drømme og visioner. Omslagsillustrationer og blækskitser Hanne Svennevig. Nyd viserne medens det er muligt.. vil de finde politisk ukorrekte formuleringer og så bliver viserne skrevet om eller helt fjernet fra mediebilledet..

Læren om sindets natur og kontrollen over det (Visdomsbøgerne)

Leave a Reply