Læringsrum (Lyst og læring)

Sprog: Dansk
Sideantal: 161
Udgivet: 25-01-2013
ISBN10: 8750042955
ISBN-13: 9788750042952
Forlag: Akademisk Forlag

Læringsrum er en bog om, hvad omgivelserne betyder for, at børn har det godt. Bogen beskriver, hvordan man kan man skabe stor forandring, hvis man tænker rum og indretning med i det pædagogiske arbejde. Den er fyldt med sjove og inspirerende idéer og øvelser, som læreren eller pædagogen selv kan lave sammen med børnene.

Bogens målgruppe er pædagoger og lærere i børnehave og indskoling. Mange af bogens tanker, idéer og eksempler vil også med lethed kunne oversættes til brug i de ældre klassetrin – samt inspirere til refleksion over de rumlige rammer livet igennem.

Nøgleordene i udviklingsplanen er at dyrke det rå, det aktive og det rolige i kombination med læring, kultur og unikke naturoplevelser. (Illustration: SLA) Online verionen er planlagt og vil blive lanceret umildbart efter udgivelsen af andriod appen Børnehuset Møgelkær i Viborg er en privat daginstitution med både vuggestue og børnehave.

Pædagogisk indretning afspejler den førte pædagogik og fortæller om børnenes udvikling og læring. Vores læreplan indgår aktivt i indretningen af. Martha Hjemmet på Nørrebro i København rummer børn fra 0 til 10 år. Grundlaget for vores pædagogiske arbejde er anerkendelse af og respekt for det.

22InoIvat 3 Rammer, struktur og ledelse Skolereformen og den længere skoledag giver gode muligheder for at inddrage innovation og entreprenørskab i.

I K-netværk får du. Læring og kompetenceudvikling året rundt – og gode, fortrolige timer med de andre netværksmedlemmer; Fem årlige møder med. Idunn er Nordens ledende nettsted for fagtidsskrifter og open access-bøker. Vi tilbyr unike søkemuligheter i kvalitetssikret innhold på tvers av over 60. Seahorses – Myter og Halmballer, et samarbejde mellem Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Landsby Laboratoriet, skaber unik, poetisk og smukt.

Læringsrum (Lyst og læring)

Leave a Reply