Læsningens psykologi og pædagogik

Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Udgivet: 28-10-2011
ISBN10: 8777067339
ISBN-13: 9788777067334
Forlag: Dansk psykologisk Forlag

Professor i psykologi Ingvar Lundberg, præsenterer i Læsningens psykologi og pædagogik, et sammenhængende blik på læsning som et tværfagligt felt.

For at forstå læsning må viden fra en lang række felter som udviklingspsykologi, kognitiv psykologi og neurobiologi, kunne forstås sammen. Ved at strukturere bogen omkring emner som læsningens kerne, læseforståelse, læseundervisning og dysleksi, vil de forskellige felters rolle løbende blive klargjort.

Læsningens psykologi og pædagogik er henvendt til lærere, psykologer og pædagoger, samt alle der beskæftiger sig med læsning professionelt. Ved at koble perspektiver fra forskningen med de vigtigste pædagogiske overvejelser, vil der være praktiske, relevante perspektiver at finde i bogen.

Hvad er læsning, og hvad kræver det af barnet at knække den alfabetiske kode Læs om Læsningens psykologi og pædagogik. Bogens ISBN er 9788777067334, køb den her Her kan du læse et uddrag af Læsningens psykologi og pædagogik af Ingvar Lundberg.

Læsning er et typisk multividenskabeligt felt. Det drejer sig om at samordne. Læsning er et typisk multividenskabeligt felt. Det drejer sig om at samordne viden, som er udviklet inden for udviklingspsykologi, kognitiv psykologi, neurobiologi.

Læs om bogen Læsningens psykologi og pædagogik eller køb den hos Liveboox.

com. bogens ISBN er 9788777067334 2012-01-30 · For 13 år siden var denne forfatters bog om læsning noget af det bedste på det danske marked, når studerende skulle forstå læsningens mysterium. Men. Forfatter: Ingvar Lundberg, Titel: Læsningens psykologi og pædagogik, Pris: 247,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb ‘Læsningens psykologi og pædagogik’ bog nu.

Læsning er et typisk multividenskabeligt felt. Det drejer sig om at samordne viden, som er. Læsning er et typisk multividenskabeligt felt. Det drejer sig om at samordne viden, som er udviklet inden for udviklingspsykologi, kognitiv psykologi, neurobiologi. Pris: 434 kr. Häftad, 2010.

Finns i lager. Köp Läsningens psykologi och pedagogik av Ingvar Lundberg på Bokus.com.

Læsningens psykologi og pædagogik

Leave a Reply