Laura til bryllup

Sprog: Dansk
Sideantal: 26
Udgivet: 29-10-2014
ISBN10: 8771419470
ISBN-13: 9788771419474
Forlag: Turbine

I dag er en ganske særlig dag, for der skal nemlig være fest. Men denne fest er større end de fleste, for det er en vaskeægte bryllupsfest. Moster Olivia og Aksel skal giftes!

Laura og Lasse skal have fint tøj på, for de skal være brudepige og brudesvend. De skal bære kjolens slæb, holde den lille pude med ringene og kaste blomster. Der sker så mange ting til et bryllup. Mon de klarer det hele?

En munter billedbog med situationer, der er letgenkendelige for barnet. Pauline Oud står bag en lang række søde og sjove børnebøger med hverdagssituationer, som kan danne grundlag for mange gode snakke, når der læses højt. Ud over serien om Laura findes også serien om Mille og Mulle og serien om Lille Billy-Bob. Alle er udkommet på TURBINE.

Laudécor – en lille gårdbutik ude på landet ved Vetterslev, Ringsted, på Sjælland. Her kan man altid finde en unik gave, noget inspiration og en kunstner der. Video guide til servietfoldning af en meget flot serviet til tallerkenen. På Kendte.

dk kan du læse om de kendte, hvad hedder de rigtigt, hvad lavede de før de var kendt?. Læs mere her på Kendte.dk. Panduros repertoire / Fra Retro til rock Herunder har du en oversigt over de sange, jeg har at vælge imellem i min store, hjemmelavede tekst- og nodebog. Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt gerningsmanden på Facebook, gik sandheden op for ham Kriminalkommissær Barnaby (originaltitel: Midsomer Murders) er en populær britisk tv-serie. Den er blevet sendt siden 1997 på den britiske kanal ITV1. Natten til mandag satte en 19-årig østjyde sig ind i en taxa i Vejle og bad om at blive kørt til Randers – en tur på godt og vel 100 kilometer.

Skrevet af Rikke Yde Tordrup, privatpraktiserende psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi, foredragsholder og forfatter til bogen ‘Markante forældre.’ Gården har antagelig ligget østligt i byen lige nord for gården matr.nr. 7, hvor nu matr.nr. 30 ligger. I et fæstebrev fra 1803 hedder det således: Til indsidder.

Laura til bryllup

Leave a Reply