Lige nu er allerede i morgen

Sprog: Dansk
Udgivet: 22-10-2015
ISBN10: 8702176955
ISBN-13: 9788702176957

Hun ved det allerede, inden han har åbnet munden. Der skal andre boller på suppen. Det siger far altid, når der er noget, han er utilfreds med. Far rømmer sig, kigger ned i gulvet.

  ”Det er nødt til at stoppe.”

  Otte, seksten, fireogtyve … Felicia begynder at sige tabellerne inde i hovedet.  Hvis hun koncentrerer sig om tallene, forsvinder fars ord.

  ”Du bor der jo nærmest efterhånden,” fortsætter han.

  … fyrre, otteogfyrre …

Felicia besøger sin mor og søster hele tiden. Også selvom hun godt ved, det ikke er meningen. Far siger, hun hellere skal finde sig en god ven. Men hun vil så gerne have dengang tilbage. Dengang de alle fire var sammen. Så en dag flytter Peter ind overfor …

Fil størrelse: 5706 KB

Hun ved det allerede, inden han har åbnet munden. Der skal andre boller på suppen.

Det siger far altid, når der er noget, han er utilfreds med. Far rømmer sig. Ida-Marie Rendtorff har skrevet en historie om at være adskilt fra dem, man holder allermest af. Om nærhed, store savn og svære valg. Felicia og Cille er ikke. #. BØGER. Ida-Marie Rendtorffs novelle LIGE NU ER ALLEREDE I MORGEN er en fin fortælling om det, der gør allermest ondt. Smukt illustreret af Leo Scherfig. Pædagogisk vejledning http://mitcfu.dk/52005159 Side 1 af 6 Lige nu er allerede i morgen Tema: Søskende, sorg, familie og venskab Fag: Dansk Ida-Marie Rendtorff har skrevet en fortælling om at blive skilt fra dem, man elsker, og om at komme ud på den anden side. Bogen beskriver det, der gør allermest. Læs om e-bogen Lige nu er allerede i morgen eller køb den hos Liveboox.com.

E-bogens ISBN er 9788702176957 Læs om Lige nu er allerede i morgen. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788702176940, køb den her Felicia har mistet sin mor og søster. Hun er i dyb sorg og drømmer om dengang, da mor og Cille stadig var hos dem. Men en dag møder Felicia Peter, der ikke lader. Velkommen til. Jeg viser lidt frem fra min hverdag som dansklærer i folkeskolens yngre klasser. Sammen med min kære kollega er jeg medstifter til facebook siden. Ida-Marie Rendtorff har udgivet en række bøger for børn og unge. Afholder også foredrag og skriveværksteder.

Lige nu er allerede i morgen

Leave a Reply