Liget i Horsekæret (Tisvilde krimi)

Sprog: Dansk
Sideantal: 306
Udgivet: 14-06-2014
ISBN10: 8793204442
ISBN-13: 9788793204447

Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber, sportsvogne og smarte caféer på den pittoreske hovedgade, men det er ikke sjov og ballade det hele – slet ikke. Det finder journalisten Rasmus Rodenstein snart ud af, da flere kvindelig dukker op i området og truer den ellers så afslappede stemning.Journalisten Rasmus Rodenstein bor alene med sin kat, Gunnar, i et træhus i Tisvilde Lunde, hvor en af hans naboer finder fingeren af et kvindelig i en udtørret skovsø. Sommeridyllen i det nordsjællandske ferieparadis er med ét brudt, og Rasmus Rodenstein bliver involveret i en mordgåde, der trækker tråde tilbage til et gammelt uopklaret mord og sender ham i armene på en smuk, kvindelig polititekniker. Da der dukker endnu et mystisk kvindelig op, begynder der at tegne sig et mønster, som viser sig at række langt tilbage i tiden.Liget i Horsekæret er en klassisk kriminalroman med et farverigt persongalleri og masser af atmosfære. Og så tegner den et billede af både Tisvilde, Christianshavn og London, så man tror, at man er der selv.Liget i Horsekæret er en krimi, som henvender sig læsere, der holder af den angelsaksiske krimitradition.Uddrag af bogen:”… kom, jeg har fundet noget mere.”Hun tog Rasmus med næsten helt hen til det sted, hvor kraniet lå, og pegede med spidsen af sin pensel ned mod noget, der lå inde under en af de mindre rødder og nærmest var groet sammen med den.”Det var pokkers,” røg det ud af munden på Rasmus. Ud fra roden stak der noget, som grangiveligt lignede toppen af et sølvkors magen til det, der var blevet fundet i Horsekæret.”Er det det, som jeg tror, det er?” spurgte Rasmus vantro.Tina nikkede. ”Det er jeg næsten sikker på. Det var det, som fik Enevold ud af sin lørdagsdvale, men pas på, at Peter ikke ser det. …”Om forfatteren:POUL ARNEDAL er forfatter og journalist og bor i dag i Tisvilde. Han har skrevet bøger og artikler om historie, kultur, mode, film og tv og har arbejdet som tv-journalist for bl.a. DR, TV2 og Nordisk Film. Liget i Horsekæret er hans skønlitterære debut.Fil størrelse: 2506 KB

Læs om Liget i Horsekæret (Tisvilde krimi). E-bogen fås også som eller Brugt bog. E-bogens ISBN er 9788793204447, køb den her Liget i Horsekæret En Tisvilde-krimi af Poul Arnedal? /100. Endnu ingen anmeldelser. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber.

Køb Liget i Horsekæret. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber, sportsvogne og smarte caféer på den pittoreske. Læs om Liget i horsekæret i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788793204447 fra forlaget mellemgaard. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke. Køb ‘Liget i Horsekæret’ bog nu. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber, sportsvogne og smarte caféer på den. Og så tegner den et billede af både Tisvilde, Christianshavn og London, så man tror, at man er der selv.Liget i Horsekæret er en krimi,. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber, sportsvogne og smarte caféer på den pittoreske hovedgade, men det er ikke sjov og ballade. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber, sportsvogne og smarte caféer på den pittoreske hovedgade, men det er ikke sjov og ballade. Author, journalist, director and researcher for television from 1983 till present. Author of the crime novel ‘Liget i Horsekæret’ taking place in Tisvilde. Om Liget i Horsekæret som e-bog. Tisvilde er stedet, hvor de rige og smukke slapper af. Der er festaber, sportsvogne og smarte caféer på den pittoreske hovedgade.

Liget i Horsekæret (Tisvilde krimi)

Leave a Reply