Lighed skaber frihed

Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Udgivet: 21-05-2013
ISBN10: 8771455701
ISBN-13: 9788771455700
Forlag: Books on demand

Lighed skaber Frihed er en nutidens rundrejse ind i det danske arbejdsmarked. Findes solidaritet på danske arbejdspladser og blandt danskerne generelt, eller er vi blevet mere individualistiske?

Vi undersøger konsekvenserne af den stigende arbejdsløshed og fattigdom, da det er begreber, der er blevet ret så nærværende med den voksende finanskrise, der jo tog sin begyndelse omkring 2008.

Ændrer folks menneskesyn og samfundssyn sig, når livsbetingelser og arbejdsvilkår forandres? Er fremtidsperspektiverne på nuværende tidspunkt, at vi får en form for parallelsamfund og med større skel mellem rig og fattig? Findes der alternative måder at indrette arbejdsmarkedet og samfundet på? Måder som måske kan gøre vores samfund mere lige, retfærdigt og frem for alt mere solidarisk.

Helle Nielsen – Lighed skaber Frihed: Vejen til et mere fair samfund jetzt kaufen.

ISBN: 9788771455700, Fremdsprachige Bücher – Politik Read Lighed skaber Frihed Vejen til et mere fair samfund by Helle Nielsen with Rakuten Kobo.

‘Lighed skaber Frihed’ er en nutidens rundrejse ind i det. Lighed skaber Frihed: Vejen til et mere fair samfund eBook: Helle Nielsen: Amazon.de: Kindle-Shop Hvilke konsekvenser for frihed og lighed skaber opretholdelsen af First Amendment i retssystemet? Kan det lade si g gøre at opretholde frihed og lighed? [ LIGHED SKABER FRIHED (DANISH) ] BY Nielsen, Helle ( Author ) [ 2013 ] Paperback | Helle Nielsen | ISBN: | Kostenloser Versand für alle Bücher mit. Forfatter: Helle Nielsen, Titel: Lighed skaber Frihed, Pris: 142,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Paperback Lighed fremmer tilliden for både rige og fattige Hvis man lever i et land med lav ulighed, har man generelt mere tillid til andre mennesker, end Lighed Skaber Frihed. 6 likes. ‘Lighed skaber Frihed’ er en nutidens rundrejse ind i det danske arbejdsmarked. Findes solidaritet pa danske. fremsynethed skaber nye ideer, berettiget protest og lang-. for at sikre menneskers frihed, lighed og værdighed i en bæredygtig verden: Lighed skaber dynamik. Det arabiske forår har ført til øget demokrati og frihed, men har skadet den økonomiske vækst på kort sigt.

Lighed skaber frihed

Leave a Reply