Livets mening og andre bekymringer

Sprog: Dansk
Sideantal: 287
Udgivet: 11-05-2012
ISBN10: 8792439322
ISBN-13: 9788792439321
Forlag: Batzer & Co.

Hr. Josephson, en berømt skuespiller, har under et alt for kort film- og teaterliv antaget utallige forklædninger, fra den falske og sleske Rosen­crantz og den neurotiske psyko­tek­niker Johan til den gale filosof Friedrich Nietzsche og den kloge jøde Isak. En afklaret identitet var aldrig hans sag. Lukket inde i et kongeligt teater hvor Ing­mar Berg­man huserer, forsøger Hr. Jo­seph­son sammen med sin assistent Mister Test, et luvslidt eksperi­menterende menneske, og ikke uden humor, at løse spørgs­målet om kunstens og teatrets væsen og livets me­ning.

Samtalen bygger på et gammelt venskab mel­lem den verdensberømte skue­spiller Erland Joseph­son (1923-2012) og for­fatteren og oversætteren Ulf Peter Hall­berg (f.1953). Josephson, der også var instruktør, teaterchef og forfatter, er kendt fra mange film af Ing­mar Bergman, som han også hav­de et mange­årigt samarbejde med på Dra­ma­ten i Stockholm.

“Faktisk er det meget gribende læsning. Hallberg er en stilist af Guds/guds nåde og Josephson er en fantastisk sjov og idérig fortæller.” Sydsvenskan

“Som altid flyder ånden, romanen er uafbrudt under­holdende og tankevæk­kende når Hr. Josephson øser af sit overflødighedshorn af viden og træfsikre iagt­tagelser. Parret med Ulf Peter Hallbergs analytiske in­tellekt og belæsthed bliver bogen et intellektuelt eventyr.” Dala-Demokraten

“… en af årets mest tankevækkende bø­ger, og måske den mest livskloge og visdomsrige. Det er en rendyrket for­nø­jelse, en intellektuel fryd og en eksistentiel udfordring at læse den.” Tidningen Kulturen

Livets mening og andre bekymringer Ulf Peter Hallberg Pris Bøger: Livets mening og andre bekymringer pdf – (KR 0.00); Livets mening og andre bekymringer fb2 – … Statusmeddelelse Debug: Key file ‘file:///home/deploy/current/web/keys/oauth_public.key’ permissions are not correct, should be 600 or 660 instead of 775 in League. Buy Livets mening og andre bekymringer (in Danish) by Ulf Peter Hallberg (ISBN: 9788792439321) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on.

Der er guld at hente i denne livskloge og humorfyldte kunstroman, hvor Hr Josephson og Mister Test taler om teatrets essens, så det rækker ind i både den store og. Ulf Peter Hallberg og Erland Josephson: Livets mening og andre bekymringer DKK239.

20 Tilføj til kurv. Anmeldelser. DEN STILLE GLÆDE. Hr. Josephson, en berømt skuespiller, har under et alt for kort film- og teaterliv antaget utallige forklædninger, fra den falske og sleske Rosencrantz og den.

Læs om Livets mening og andre bekymringer – kunstroman. Udgivet af Batzer & Co. Bogens ISBN er 9788792439321, køb den her Livets mening og andre bekymringer: kunstroman (Forlag: Batzer & Co, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788792439321) Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Livets mening og andre bekymringer af Ulf Peter Hallbereg og Erland Josephson – bogen har fået vurderingen 80 ud af 100 Livets mening og andre bekymringer. 259,- Slip bekymringerne Irene Henriette Oestrich 136,- Forebyggelse og bekymring.

317,- En mors bekymring Frid Ingulstad.

Livets mening og andre bekymringer

Leave a Reply