Livskundskab og kunsten ved livet

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-04-2014
ISBN-13: 9788792562852

Livskundskab & Kunsten ved Livet er T. R. Andersens første danske udgivelse. Han går også under navnet Pragya, eller Pragyananda, som han er kendt under i resten af verdenen. Hans første bog udkom på engelsk i år 2011 under titlen: Journey of the MInd. Begge bøger er med en dyb indsigt ind i livets mest styrende faktorer, som han formår at beskrive med simple vers i alle hans digte. Sindet samt følelserne er de mest styrende krafter i os alle, og hvis man kan lære at se dette sind med andre øjne, eller ude fra, kan man også begynde at se verdenen fra et andet perspektiv. Læs nærmere om hvordan han tager læseren ind igennem en rejse, dybt ind i sindet, sjælen og videre ind i et hvert væsens indre, med de erfaringer han har haft, og hermed formået at støbe sammen i denne bog af poesi. – Troels Rimi Andersen Fil størrelse: 764 KB

Hotéis a metade do preço. Hotéis em Saint-jean-de-livet Trivselslinjen på Skærgården henvender sig til dig, som står i en overgangsfase i livet og har brug for tid og rum til personlig udvikling, læring og vækst.

Forslag til oppmerksomhets- avspennings- og meditasjonsCD du kan bestille via nett eller kjøpe i bokhandel. Jeg selger selv en egenprodusert CD med ulike. Rosinante & Co ligger i hjertet af København og består af fem forlag. Cicero, Høst & Søn, Pretty Ink, Rosinante og Samleren. De fem forlag har hver sin stærke. Nyheder fra 2004. 31. december 2004.

Cirkusminder fra 2004. 2004 bød på mange gode cirkusoplevelser, mange sammen med min yngste søn og webmaster Lars.

Livskundskab og kunsten ved livet

Leave a Reply