Lobbyisme i organisationer

Sprog: Dansk
Sideantal: 186
Udgivet: 08-06-2012
ISBN10: 8777066413
ISBN-13: 9788777066412
Forlag: Dansk psykologisk Forlag

Lobbyisme er en omdiskuteret disciplin. Ofte opfattes det som en lukket eller ligefrem uærlig aktivitet, der går imod selve intentionen og grundideen i et demokratiideal.

I Lobbyisme i organisationer argumenteres der for, at det nu er på tide at tage titlen lobbyisme tilbage og genskabe de positive konnotationer, som disciplinen egentlig fortjener.

Bogens centrale påstand er, at i de tilfælde, hvor de aktive lobbyister er åbne om deres handlinger og værktøjer, og om hvem de er og repræsenterer, bliver lobbyisme en forudsætning for og nødvendighed i et moderne demokrati.

Mange danske organisationer har et stort uudnyttet potentiale i forhold til at sikre sig politiske kapitaliseringer og fordele. Organisationer ikke længere kan regne med at blive hørt alene på baggrund af deres størrelse, eller fordi de er vant til at blive hørt. Politik skabes i stigende grad som enkeltsager i en dagsorden sat af medierne, og derfor vil de organisationer, som forstår spillets regler, få mere magt end dem, der ikke gør.

I bogen ses lobbyisme i en organisatorisk sammenhæng, idet der argumenteres for, at lobbyisme kan forstås som en ny og specifik måde at organisere og strukturere sin organisation på. Dermed kan lobbyisme reelt set tegne fremtidens organisation. Det vil være en organisation, som konsekvent har den politiske påvirkning i fokus, og som på alle niveauer tænker lobbyisme ind i sine målsætninger og eksterne strategier.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Lobbyisme i organisationer: mod en professionel og legitim praksis, Hæfte Bøger. Klik her og find den bedste pris nu! lobbyisme i organisationer Download lobbyisme i organisationer or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get lobbyisme i organisationer book now.

Læs om Lobbyisme i organisationer – mod en professionel og legitim praksis. Udgivet af Dansk psykologisk Forlag. Bogens ISBN er 9788777066412, køb den her I Lobbyisme i organisationer argumenteres der for, at det nu er på tide at tage titlen lobbyisme tilbage og genskabe de positive konnotationer,. Lobbyisme er en omdiskuteret disciplin. Ofte opfattes det som en lukket eller ligefrem uærlig aktivitet, der går imod selve intentionen og grundideen i et. Lobbyisme er en betegnelse for nogle personer eller organisationer, som forsøger at påvirke beslutningstagere til at tage et bestemt standpunkt. Forfatter: Mads Christian Esbensen, Titel: Lobbyisme i organisationer, Pris: 225,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet ‘Lobbyisme I Organisationer’ [1. udgave] af Mads Christian Esbensen – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Erhverv, Div. Udgivet i Danmark, 08/06-2012.

Køb ‘Lobbyisme i organisationer’ bog nu. Lobbyisme er en omdiskuteret disciplin. Ofte opfattes det som en lukket eller ligefrem uærlig aktivitet, der g. ‘Lokal Lobbyisme’ er en håndbog i kommunal interessevaretagelse.. Strategisk kommunikationsrådgiver siden 2006 for organisationer og virksomheder,.

Lobbyisme i organisationer

Leave a Reply