Løsningsfokuserede samtaler

Sprog: Dansk
Sideantal: 341
Udgivet: 26-09-2006
ISBN10: 8741202422
ISBN-13: 9788741202426
Forlag: Hans Reitzels

Løsningsfokuserede samtaler er en grundbog, der omhandler den løsningsfokuserede metode til anvendelse i klientsamtaler. Den løsningsfokuserede samtale adskiller sig fra de fleste andre samtalemetoder, da dens fokus ikke er på klientens problemer, men mere på hvordan de kan løses. Ved at arbejde med klientens ressourcer og velfungerende sider af tilværelsen, kan man finde løsninger på klientens problemer i samarbejde med klienten.

Løsningsfokuserede samtaler gennemgår de nødvendige færdigheder for at anvende metoden i praksis. Derudover inddrager bogen også flere dialoger fra klientsamtaler, der klart illustrerer, hvordan løsningsfokuserede samtaler forløber. Denne grundbog er skrevet til psykologer, familiebehandlere, psykiatriske læger og sygeplejersker, samt behandlere i alle former for socialt arbejde.

Læs om Løsningsfokuserede samtaler. Bogens ISBN er 9788741202426, køb den her I den løsningsfokuserede tilgang. Denne type coaching hjælper klienten med at få redt trådene ud og komme tilbage på sporet med færre samtaler. Solution. SOLUTION – Løsningsfokuserede samtaler siden 1999. Åbne og interne kurser og supervision i løsningsfokuseret samtale, Feedback Informed. Køb ‘Løsningsfokuserede samtaler’ bog nu. Dette er en grundbog i anvendelse af den løsningsfokuserede metode i klientsamtaler.De fleste. Solution. SOLUTION – Løsningsfokuserede samtaler siden 1999. Åbne og interne kurser og supervision i løsningsfokuseret samtale, Feedback Informed. Bedre Samtaler. Enkelt. Kort. Godt. Uddannelse, workshops og interaktive webinars i løsningsfokuserede samtaler på dansk og engelsk. 07.

07.2014 · Anerkendende samtale Erhvervsguiderne En mentorordning.. Samtaler med barn om sensitive tema – en dialogisk tilnærming – Duration:. LØSNINGSFOKUSEREDE SAMTALER – fra motivation til løsning. Århus d. 28.10.2015 København d. 2.11.2015 Henrik Vesterhauge-Petersen SOLUTION www. Forfatter: Insoo Kim Berg, Titel: Løsningsfokuserede samtaler, Pris: 322,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Dette er en grundbog i anvendelse af den løsningsfokuserede metode i klientsamtaler. De fleste samtalemetoder arbejder med fokus på klientens proble

Løsningsfokuserede samtaler

Leave a Reply