Ludermanifestet

Sprog: Dansk
Sideantal: 298
Udgivet: 03-11-2017
ISBN10: 8711693010
ISBN-13: 9788711693018
Forlag: Lindhardt og Ringhof

De er et girl squad, der kalder sig for fjerdebølgefeminister. Nikita Klæstrup, Louise Kjølsen og Ekaterina er kvinder, der kæmper for retten til at bruge deres egne kroppe, som de vil, uden at blive dømt for det. Andre feminister fnyser ad dem og synes ikke, at deres projekt har noget med kvindesagen at gøre.

I Ludermanifestet taler Klæstrup, Kjølesen og Karup om det de kalder fjerdebølgefeminisme – en feminisme, der plads til at diskutere alt fra akademisk teori og Instagram til nøgen hud og moderne politik.

Ludermanifestet er deres feministiske manifest, hvori de fortæller om deres mærkesager, og hvorfor det er så vigtigt at reclaime den kvindelige krop og seksualitet, samt at gøre op med kvinders shaming, stempling og udhængning af andre kvinder.

Kapitel 1: Reclaim ordet ‘luder’. Nikita blev kaldt luder, da hun trådte frem til en fest hos Konservativ Ungdom iført en meget nedringet kjole. Louise blev kaldt.

Download past episodes or subscribe to future episodes of Ludermanifestet by DR for free. Ludermanifestet. P1-serien ‘Ludermanifestet’ havde premiere lørdag den 23.

september.

I løbet af seriens seks udsendelser vil gruppen Girl Squad, som. De omdiskuterede ’fjerdebølgefeminister’ fra GirlSquad udgiver ’Ludermanifestet’, der skal få kvinder ud af den sociale skammekrog bevæbnet med frigjort. Forfatter: Louise Kjølsen, Titel: Ludermanifestet, Pris: 212,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Berlingskes anmelder Søren Kassebeer og blogger og debattør Majbritt Maria Nielsen har læst GirlSquads nye bog. De er ikke enige. Belæg Virkemidler Belæg: At reclaime forskellen mellem mænd og kvinder GirlSquad vælger, at bruge seksualitet. Man kunne bruge andre eksempler Læs om Ludermanifestet. Bogens ISBN er 9788711693018, køb den her De tre unge kvinder Nikita Klæstrup, Louise Twerk Queen Kjølsen og Ekaterina Krarup Andersen har det seneste år vendt op og ned på feminismedebatten i Danmar. Køb ‘Ludermanifestet’ bog nu. ‘Jeg ville ønske, jeg havde læst Ludermanifestet, dengang jeg til en fest fik smidt i hovedet, at jeg lignede.

Ludermanifestet

Leave a Reply