Lysgrænsen

Sprog: Dansk
Sideantal: 260
Udgivet: 30-05-2016
ISBN10: 8740032493
ISBN-13: 9788740032499

I forbindelse med først en nær venindes pludselige, voldsomme død og så faderens lige så pludselige, voldsomme død, begge inden for samme uge, påbegyndte Katrine Marie Guldager en psykoanalyse, der varede i ni år. Fire gange om ugen begav hun sig af sted til sin psykoanalytiker for at lægge sig på briksen. Det foregik meget diskret, hun fortalte intet om det til nogen, hverken familie, venner eller kolleger.Det er dette forløb, der fortælles om i Lysgrænsen. Lysgrænsen er hverken en erindrings- eller en terapibog; den er en nøgtern og afklaret beretning om et forsøg på at komme til rette med sit livs op- og nedture, om en barndom i halvfjerdserne, om opbrud og svigt, rejser og dans – og om at nå til en ny forståelse af sig selv.Fil størrelse: 2338 KB

70’erne på briksen – kan fortiden laves om? Katrine Marie Guldager har valgt at se sin fortid i øjnene, gået i psykoanalyse i 9 år og kommet helskindet igennem.

70’erne på briksen – kan fortiden laves om? Katrine Marie Guldager har valgt at se sin fortid i øjnene, gået i psykoanalyse i 9 år og kommet helskindet igennem. Lysgrænsen has 24 ratings and 1 review. Mia said: En biografisk fortælling om Katrine Maria Guldagers ni år i analyse. Som svinger mellem en dagbogsligne. Get this from a library! Lysgrænsen. [Katrine Marie Guldager] Læs om Lysgrænsen. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788740030518, køb den her Læs om bogen Lysgrænsen eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788740030518 Lysgrænsen er ikke en erindringsbog og skal ikke læses som en sådan. Det er en skildring af en psykolanalyse, Katrine Marie Guldager gennemgik i løbet af ni år. Forfatter: Katrine Marie Guldager, Titel: Lysgrænsen, Pris: 102,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hardback I forbindelse med først en nær venindes pludselige, voldsomme død og så faderens lige så pludselige, voldsomme død, begge inden for samme uge, påbegyndte Køb Lysgrænsen. I forbindelse med først en nær venindes pludselige, voldsomme død og så faderens lige så pludselige, voldsomme død, begge inden.

Lysgrænsen

Leave a Reply