Maja fra det høje nord

Sprog: Dansk
Sideantal: 122
Udgivet: 18-04-2016
ISBN10: 8711476265
ISBN-13: 9788711476260

Mor og far havde været enige, og Maja havde da også selv syntes, det var en god idé. Hun ville ikke blive i Grønland for evigt. Hun ville til Danmark og udvide sin horisont og lære noget, hun ikke kunne i Grønland. Men da hun ankommer til København, mødes hun af skuffelse over storbyens tåge og kulde. Hun kan kun sige ganske få ord på dansk, og ingen af danskerne kan grønlandsk. Helt fra starten stirrer hun ned i en kulturkløft mellem hende og alle de fremmede og anderledes mennesker. Nu begynder en lang dannelsesrejse, hvor hun forsøger at passe ind i det danske samfund uden at miste forbindelsen til sine grønlandske rødder.

Bogen er skrevet i tidens sprog og ud fra datidens retskrivning.

Ellen Duurloo (1888-1960) var en dansk forfatter og journalist, der var mester i at skildre de dårligst stilledes vilkår på en realistisk og medfølende måde. Under pseudonymerne Grete Lund, Jan Peiter og Margrethe Skovsted har hun skrevet adskillige ungdomsromaner, hvori hun tegner barske, men relevante billeder af virkelighedens til tider grusomme verden.Fil størrelse: 1354 KB

Mor og far havde været enige, og Maja havde da også selv syntes, det var en god idé. Hun ville ikke blive i Grønland for evigt. Hun ville til Danmark og udvide. Køb Maja fra det høje nord. Mor og far havde været enige, og Maja havde da også selv syntes, det var en god idé. Hun ville.

Mor og far havde været enige, og Maja havde da også selv syntes, det var en god idé. Hun ville ikke blive i Grønland for evigt. Hun ville til Danmark og udvi. Forfatter: Ellen Duurloo, Titel: Maja fra det høje nord, Pris: 187,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Maja fra det høje nord (Forfatter: Ellen Duurloo, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711815120) Læs om Maja fra det høje nord.

Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788711815120, køb den her Mor og far havde været enige, og Maja havde da også selv syntes, det var en god idé. Hun ville ikke blive i Grønland for evigt. Hun ville til Danmark og udvide Mor og far havde været enige, og Maja havde da også selv syntes, det var en god idé. Hun ville ikke blive i Grønland for evigt.

Hun ville til Danmark og ud Fortælling om en ung grønlænderindes læreår i Danmark. grønlændere samfundsforhold. Huskeliste Lån Prøv Læs om Maja fra det høje nord i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788711476260 fra forlaget Lindhardt og Ringhof.

Mor og far havde været enige, og.

Maja fra det høje nord

Leave a Reply