Man tror man samler sig til hele livet (Bibliotek Jac, nr. 1)

Udgivet: 16-10-2010
Forlag: Tiderne Skifter

Digteren F. P. Jac døde 25. december 2008. Han efterlod sig forskellige manuskripter hvoraf nogle allerede er udgivet. Med denne bog afrundes hans lyriske forfatterskab idet den rummer alle øvrige efterladte digte samt alle de digte redaktøren har kunnet opspore som ikke tidligere har været trykt i en af F. P. Jacs egne digtsamlinger dvs. digte fra aviser tidsskrifter og antologier. F. P. Jacs forfatterskab hører til de vigtigste i det 20. århundredes danske litteratur. Kendetegnende er hans nyskabende sprog hans intense besyngelse af erotik livslyst og eksistensen selv såvel som mere reportageagtige snapshots fra hverdagens tilskikkelser i form af avisdigte eller private lejlighedsdigte. Han var ikke nærig med sit talent. Med denne bogs udgivelse er det muligt at se hans lyriske forfatterskab i sin helhed. Bogen afsluttes med et indeks over samtlige digte F. P. Jac har skrevet med oplysning om i hvilken digtsamling og på hvilken side digtet er at finde. Planlagt til udgivelse i 2011 er et tilsvarende bind indeholdende F. P. Jacs efterladte og ikke bogførte prosa med titlen Fra mine unge bevægelser. Begge bind er redigeret af Asger Schnack

Læs om Man tror man samler sig til hele livet (Bibliotek Jac, nr. 1) – efterladte og ikke bogførte digte 1976-2008. Udgivet af Tiderne Skifter. Bogens ISBN er. Man tror man samler sig til hele livet: efterladte og ikke bogførte digte (Forfatter: F. P. Jac, Forlag: Tiderne Skifter, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN. Låner- eller cpr-nr.. Man tror man samler sig til hele livet : efterladte og ikke bogførte digte 1976-2008.

Af F. P. Jac (2010) Bibliotek Jac: 1 ; Emneord. Læs om bogen Man tror man samler sig til hele livet eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788779734302 BIBLIOTEK JAC I Man tror man samler sig til hele livet.. [Victor B. Andersen’s Maskinfabrik nr. 12]. Fablende til blomst (1999) 8. Undersuite (1-8). Digteren F. P.

Jac døde 25. december 2008. Han efterlod sig forskellige manuskripter, hvoraf nogle allerede er udgivet. Med denne bog afrundes. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Man tror man samler sig til hele livet af F. P. Jac – bogen har fået vurderingen 69 ud af 100 – fra de engelske tekster til 1. jeg havde i år, Christina Hagens bog nr. 2, 71 breve til. Man tror man samler sig til hele livet: JAC FOR ALT Asger. Låner- eller cpr-nr. Pinkode.. Man tror man samler sig til hele livet :. Serie: Bibliotek Jac: 1 ; bibliografi. Samlede digte. Af Per Højholt. Se og køb bøger af forfatteren F. P. Jac hos WilliamDam. Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i. Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling.

Man tror man samler sig til hele livet (Bibliotek Jac, nr. 1)