Manden der så lyset

Sprog: Dansk
Sideantal: 124
Udgivet: 21-09-2017
ISBN10: 8702239898
ISBN-13: 9788702239898
Forlag: Borgen

En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Han får hjælp fra en uventet kilde, men møder også ny udfordringer. En elementært spændende proces, der gør det svært at lægge bogen fra sig. Med mere end 1.8 millioner solgte eksemplarer er den på vej til at blive vor tids spirituelle klassiker.

Køb Manden der så lyset her. Manden der så lyset af Anand Dilvar. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket.

Bog & Mystik – selvudvikling.

Køb Manden der så lyset. En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med. Køb Manden der så lyset – E-bog her. Manden der så lyset – E-bog af Anand Dilvar.

Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket.

Bog & Mystik. Manden der så lyset I år er det 100 år siden, at Danmark fik sin første Nobelprismodtager. Historien om Niels Finsen og hans revolutionerende behandling af. En ung mand vågner til et mareridt.

Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Han får hjælp fra en uventet kilde, men. Manden der så lyset. af Anand Dilvar. En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Beskrivelse. En livsbekræftende fortælling. En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Læs om Manden der så lyset – en livsbekræftende fortælling. Udgivet af Borgen. Bogens ISBN er 9788702239898, køb den her Anand Dilvar har med ”Manden der så lyset” skrevet en rørende og tankevækkende bog om livsværdier, håb og visdom.

Bogen har undertitlen ”En. ‘Manden Der Så Lyset’ [1. udgave] af Anand Dilvar – Indbundet (Indbundet bog).

På dansk. Genre: Krop og Sind, Div.

Udgivet 21/09. Vejer 257 g og måler 197 mm x.

Manden der så lyset

Leave a Reply