Marys hemmelighed

Sprog: Dansk
Sideantal: 379
Udgivet: 10-04-2014
ISBN10: 8793079028
ISBN-13: 9788793079021
Forlag: Punktum

New York Times-bestselleren, der har solgt over 700.000 e-bogseksemplarer

Mary McAllister, skamferet af et slag fra sin afdøde, voldelige mand, lider af en svær angstneurose og har tilbragt næsten 60 år isoleret i det såkaldte ‘Marmorpalæ’, med udsigt over byen Mill River i Vermont. Hendes forbindelse til omverdenen består udelukkende af posten, medierne, en aldrende præst med hang til at stjæle skeer, og et soveværelsesvindue med udsigt over byen under hende.

De fleste beboere i Mill River betragter ‘Marmorpalæet’s indehaver som ejendommelig, men dog som en fast del af deres samfund. En pyroman, en begærlig sygeplejerske, og den charmende landsbytosse er blandt de få der nogensinde har set Mary. Især de nyankomne i byen—en politimand og hans datter, og en skolelærer—er nysgerrige omkring den tilbagetrukne enke. Men det er kun præsten Michael O’Brien, der kender Mary og hendes hemmelighed—en hemmelighed der, hvis den kommer for dagen, vil ændre alles liv for altid.

Marys hemmelighed er en historie om at overkomme tragedie, om værdien af venskab og kærlighedens evne til at dukke op fra de mest uventede kanter.

Baronesse Helle Reedtz-Thott er flyttet i eget bondehus med sine to sønner, så den ældste kan komme den skole, forældre ønsker han skal gå i. Familie. Mary kommer fra en skotsk immigrantfamilie i Australien. Kronprinsessens far, dr. John Dalgleish Donaldson, har undervist på Oxford University.

Kronprinsesse Marys veninde, grevinde Mette Ahlenfeldt-Laurvig, fik sig en kold dukkert, da hun søndag deltog i årets Hubertusjagt. Gratis erotiske noveller, de grå sider. Læs sexnoveller her. Indsend historie og vind præmie hver måned. I aften vender Forsidefruer tilbage med helt nye afsnit. Denne gang er der en helt ny ‘frue’ med i flokken – nemlig model og blogger Jackie Navarro. 5. februar: Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Marys fødselsdag. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2017) – Det er ingen hemmelighed, at prinsen i mange år har været utilfreds med sin rolle og den titel, han er blevet tildelt i det danske monarki. Den utilfredshed har. Et australsk nyhedssite er rystet over Kronprinsesse Marys hvide bukser i Stockholm, som de mener er gennemsigtige og et klassisk mode ‘no go’ Mary Poppins er en filmmusical fra 1964 produceret af Disney-studierne. Den er baseret på en bogserie af P.L. Travers og blev instrueret af Robert Stevenson. Få hele historien om H. K. H. Kronprins Frederik og læs alt det nyeste om kronprinsfamilien. Se royale billeder hér.

Marys hemmelighed

Leave a Reply