Med åbne øjne

Sprog: Dansk
Sideantal: 292
Udgivet: 13-01-2006
ISBN10: 8741223276
ISBN-13: 9788741223278
Forlag: Hans Reitzels

Hvad gør man, når skældud ikke hjælper? Med åbne øjne handler om de krævende møder mellem elever og lærere i skolen, og om de konstruktive muligheder, man har i mødet med problemadfærd. Når voksne føler afmagt over for børn og unge, er skældud den almindelige reaktion. Forfatteren beskriver, hvad vi kan gøre i stedet for at skælde ud. Hun giver konkrete forslag og præsenterer forskellige indsatser, som kan bidrage til at reducere den negative adfærd hos enkeltelever og i klasser.Hilde Larsen Damsgaard viser, hvordan man kan bruge observation som et hjælpemiddel til at indhente og bearbejde information. Hun tager også temaerne skoleudvikling og analyse af skolens virksomhed op. Som voksne er vores allerstærkeste kort at møde eleverne med respekt for deres egenart, også når vi ikke bryder os om den. Det forudsætter, at vi er villige til at udsætte både os selv og skolesystemet for et kritisk blik.Fra Per Fibæk Laursens forord: Hvad vi har brug for i Danmark er at erkende alvoren i problemerne med mangel på arbejdsro og disciplin i vore skoler. Vi kan løse dem, hvis vi går i gang med at undersøge, diskutere og eksperimentere. Vi må droppe forestillingerne om hurtige og nemme løsninger og holde fast i kompleksiteten. Vi kan hos Hilde Larsen Damsgaard hente inspiration først og fremmest til at lære at ’se’ – med åbne øjne.HIlde Larsen Damsgaard er magister i specialpædagogik. Hun har lang erfaring med forskning, skoleudvikling, foredragsvirksomhed og vejledning inden for området adfærdsvanskeligheder og arbejder nu som lærer og teamleder i ungdomsskolen.Med åbne øjne er oversat fra norsk efter Med åpne øyne af Ole Thornye.

22/04/2010 · Nicolae Ceauşescu (Romanian pronunciation: [nikoˈla.e tʃa.uˈʃesku]; 26 January 1918 25 December 1989) was a Romanian politician who was the Secretary. 19/08/2009 · Konflikttrappens syv trin. Produceret af Feldballe Film & TV med støtte fra Undervisningsministeriet i samarbejde med Center for Konfliktloesning.

Mere. Rødding Højskole slår dørene op for over 150 offentlige arrangementer i 2017.

Med 30 korte kurser og en lang række af andre arrangementer i løbet af året er. Her kan du læse FN’s handicapkonvention på dansk. Eller du kan downloade konventionen som et Word-dokument her. Vi har også udgivet en pjece med … Det kræver en kort, men intensiv behandling.

Behandlingsforløbet er på 10 dage med 2 behandlinger per dag. Først 5 dage i træk, fri i weekenden og derefter igen. Talepædagog Bent Givskov yder konsulentbistand, rådgivning og undervisning for mennesker med sprog-, tale,læse- og skrivevanskeligheder. Vi sælger også sprog. At arbejde gennem Moment giver mig mulighed for at prøve at arbejde inden for mange forskellige brancher. Det har været med til at åbne min øjne for, hvilke. Engelsk liste over forskellige typer af fobier der findes. Den nedenstående liste vil med tiden bliver oversat fra engelsk til dansk.. Splittelse dagen efter kanonvalg: AfD-leder vil ikke være i gruppe med eget parti. Det højrenationale parti AfD er stormet ind i den tyske forbundsdag. En stor tak til Balle Musik og Idrætsefterskole, som besøgte os for et par uger siden med en flok utrolig søde, engagerede og åbne elever og lærere.

Med åbne øjne

Leave a Reply