Med hjertet i livet

Sprog: Dansk
Udgivet: 01-08-2016
ISBN10: 8702211807
ISBN-13: 9788702211801

Lonnie Ventura er digter og deler værelse med en slumgekko øverst i De Stakåndede Glæders Hus. Her drømmer han om jorden. Her begærer han kærlighedens liv. Men en dag braser en døende, gådefuld partisan-kurér gennem vinduet – og virkeligheden indleder sin jagt på ham.

Efter talløse oplevelser møder Lonnie sin skæbne på bunden af kæmpebyens ufattelige mareridt.

Fortvivlet må han, der nu elsker for første gang, prøve at forstå handlingens nødvendighed.

Fil størrelse: 633 KB

Buy Med hjertet i livet. Roman by Knud Holten (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Free UK delivery on eligible orders. Lad Hjertet åbne sig i en ny renhed og oprindelighed, integreret med de erfaringer og den læring vi har fået gennem Livets knubs og sorger. med hjertet i livet Download med hjertet i livet or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get med hjertet i livet book now. All books are in clear. Formen er nok også blevet til under indflydelse af udtrykket have hjertet (oppe) i halsen med betydningen. Foruden skyde hjertet op i livet er det bl.a. have. Hos Terapi med Hjertet v/ Pia Granfeld, bliver du mødt fra hjertet med nærvær og respekt for hvor du er i livet. Tiden er DIN. Med hjertet i Larkollen, Oslo. 59 likes. Her kan du få informasjon om boka: ‘Med hjertet i Larkollen’. En spennende bok om et ganske unikt menneske og. Kom og vær med i den nye hjerterevolution! Lær at navigere gennem livet med hjertet som kompas. Og brug dit hjerte intelligent – derhjemme, på arbejdet og i verden. Kost er en hjørnesten i en sundere livsstil til gavn for hjertet.

Få gode råd; Motion Hvor lidt motion er nok,. Livet med hjerte-kar-sygdom. Læs her hvad udtrykket ‘skyde hjertet op i livet’ betyder og hvordan det er opstået. 16/01/2015 · Egil fikk hjerteinfarkt for åtte år siden, og fikk livet snudd opp-ned. I dag lever han et bedre og sunnere liv. Vil du snakke med våre fagfolk om.

Med hjertet i livet

Leave a Reply