Mellem bøger og portrætter

Sprog: Dansk
Sideantal: 206
Udgivet: 20-01-2017
ISBN10: 8711610115
ISBN-13: 9788711610114

I Mellem bøger og portrætter tager Harald Herdal læseren med indenfor hos en række af Danmarks fremmeste tænkere og digtere. Et historisk nedslag i den danske kulturarv repræsenteret ved blandt andre Johanne Louise Heiberg, Søren Kierkegaard og Adam Oehlenschläger.

Harald Herdal, født 1900-1978, var dansk forfatter, men havde som ung autodidakt proletardigter svært ved at gøre sig gældende i det borgerlige kulturliv og blev først rigtig kendt som prosaforfatter. Med hovedmotiver som fattigdom, det glædesløse slid og arbejdsløsheden med de psykisk nedbrydende virkninger beskriver han i sine romaner de fattigstes kår og dagligdagens trøstesløshed – gennemsyret af en oprigtig vrede og frustration over det bestående samfund.Fil størrelse: 466 KB

Læs om Mellem bøger og portrætter. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788711828861, køb den her Læseren tages med indenfor hos en række af Danmarks tænkere og digtere. Et historisk nedslag i den danske kulturarv repræsenteret ved bl.a. Johanne Louise Heiberg. Mellem Bøger Og Portrætter bog: I Mellem bøger og portrætter tager Harald Herdal læseren med indenfor hos en række af Danmarks fremmeste tænkere. Mellem bøger og portrætter (Danish Edition) [Harald Herdal] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. I Mellem bøger og portrætter tager Harald Herdal læseren med indenfor hos en række af Danmarks fremmeste tænkere og digtere. Et historisk nedslag i den dansk. Læs om Mellem bøger og portrætter i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr.

9788711610114 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. I ‘Mellem bøger og. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Mellem bøger og portrætter af Harald Herdal Mellem centrums floder. Mellem Ribeira de Santa Luzia og Ribeira João Gomes ligger. og utallige er hans madeiranske landskaber og portrætter. Francisco. Visit Amazon.com’s Harald Herdal Page and shop for all Harald Herdal books. Check out pictures, bibliography, and biography of Harald Herdal I sine romaner beskriver han de fattigstes kår og dagligdagens trøstesløshed, som han. Mellem bøger og portrætter (1970) Om fødder (1970)

Mellem bøger og portrætter

Leave a Reply