Mentalisering i mødet med udsatte børn

Sprog: Dansk
Sideantal: 235
Udgivet: 12-01-2012
ISBN10: 8741255836
ISBN-13: 9788741255835
Forlag: Hans Reitzels

“Mentalisering i mødet med udsatte børn” er en bog af Janne Østergaard Hagelquist. I sin bog arbejder hun med begrebet mentalisering, som går ud på, at man skal have fokus og være opmærksom på mentale tilstande, herunder følelser, behov og tanker – ikke kun hos sit voksne jeg, men også hos andre.

Janne Østergaard Hagelquist arbejder med, hvad det kan betyde for et barns evne til at mentalisere, når det udsættes for omsorgssvigt og traumer i sin barndom. Hermed også hvordan man kan lære sig barn at mentalisere.

“Mentalisering i mødet med udsatte børn” henvender sig primært til socialrådgivere, psykologer, pædagoger, skolelærere, plejeforældre, familiebehandlere og politifolk.

1/27/2012 · Psykolog Janne Østergaard Hagelquist har skrevet en guide til, hvordan man anvender mentalisering i arbejdet med børn og unge, der har været udsat for. Mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne. Janne Østergaard Hagelquist taler om sin bog “Mentalisering i mødet med udsatte børn og unge”. Center for Mentalisering har til formål at udbrede viden om mentalisering og mentaliseringsbaseret behandling i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne.

Læs om Mentalisering i mødet med udsatte børn. Bogens ISBN er 9788741255835, køb den her Køb ‘Mentalisering i mødet med udsatte børn’ bog nu. Det psykologiske begreb mentalisering betyder at have opmærksomhed på mentale. Begrebet og den relaterede terapeutiske tilgang er brugt i arbejdet med børn og unge i kaotiske og.

Janne Østergard: Mentalisering i mødet med udsatte børn. ‘Mentalisering i mødet med udsatte børn’ handler om, hvad det betyder for et barns evne til at mentalisere, når det i barndommen udsættes for omsorgssvigt og traumer. 1/27/2012 · Psykolog Janne Østergaard Hagelquist har skrevet en guide til, hvordan man anvender mentalisering i arbejdet med børn og unge, der har været udsat for. i mødet med udsatte børn og unge” i 2013 kommer ”Mentalisering i pædagogik og terapi”. Litteratur: Bøgerne ”Mentalisering i mødet med udsatte børn. Mentalisering i mødet med udsatte børn – hvordan du bedst møder/behandler omsorgssvigtede og taumatiserede børn og unge.

Mentalisering i mødet med udsatte børn

Leave a Reply