Min bagebog

Sprog: Dansk
Sideantal: 49
Udgivet: 11-02-2016
ISBN10: 8771552723
ISBN-13: 9788771552720
Forlag: Legind

Er du glad for at bage? Det er vi! Derfor har vi lavet denne bagebog til dig fuld af dejlige kager og andre lækre sager. Opskrifterne er nemme, og vi forklarer trin for trin med både ord og tegninger, hvad du skal gøre. Og bedst af alt: Bogen er kun for børn! De voksne må passe sig selv, indtil DU vælger at bede om hjælp. Så på med forklædet, og lad os komme i gang med alt det sjove!

Bogen er skrevet af Clara Lidström og Annakarin Nyberg. Clara er fotograf, forfatter og har en meget læst svensk blog om mad, hus og have. Annakarin er højtuddannet internetforsker, forfatter og forelæser.

Amo har i alt udgivet fem inspirerende bagebøger. Nedenfor finder du et overblik over dem alle, så du kan blive klogere på deres forskellige indhold. Vil du have et overblik over alle Copenhagen Cakes’ opskrifter? I dette indeks af opskrifter finder du lagkager, cupcakes m.m. Værs’go’ og spis! Værs’go’ og spis! er min blog om god mad, kvalitet, opskrifter og madkampen. Besøg bloggen… Små fakta er en serie læseteknisk bearbejdede fagbøger, der er velegnede til den første faglige læsning. Bøgerne er fyldt med flotte billeder, instruktive. Forlaget Flachs udgiver et bredt udvalg af bøger til børn, unge og voksne. Ølkagen er den perfekte mormorkage – fuld af aroma fra nelliker, hvidtøl og kanel og himmelsk smag. Prøv krydderkagen helt uden æg og smør. Det er rart at høre, Diana. At jeg ikke er den eneste der lykkedes med Meyers brød, mener jeg. Jeg er jo kæmpe fan af Meyer, men jeg mister simpelthen min bage. Super lækker opskrift på gulerodsbrud – store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld Efter at jeg har lavet denne opskrift har jeg siden købt min egen køkkenmaskine og har valgt denne Ankarsrum Assistent -kan jo ikke undvære at bare disse gode boller. Min mor bagte jævnligt de her småkager, da jeg var barn – for mig er det indbegrebet af firser; rimelig billig og dejlig nem. Jeg havde faktisk glemt småkagens.

Min bagebog

Leave a Reply