Min bedstefar og andre sære og kloge folk

Sprog: Dansk
Sideantal: 113
Udgivet: 06-04-2017
ISBN10: 8711663669
ISBN-13: 9788711663660

Bjarne Nielsen Brovsts barndom var et langt stykke hen ad vejen præget af den sygdom, der isolerede ham fra hans jævnaldrende. Til gengæld gav denne isolation ham lejlighed til at knytte nære venskaber med forskellige sære eksistenser og kloge folk fra 1950‘ernes Hanherred i Nordjylland, og det er disse mennesker, han fortæller om i bogen Min bedstefar og andre kloge folk.

Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede med Mit hjertes have. Sidenhen har Bjarne Nielsen Brovst skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.Fil størrelse: 2217 KB

Bjarne Nielsen Brovsts barndom var et langt stykke hen ad vejen præget af den sygdom, der isolerede ham fra hans jævnaldrende. Til gengæld gav denne isolation ham. ‘Min Bedstefar og andre sære og kloge folk’ er en række sorgmuntrefortællinger fra Bjarne Nielsen Brovsts barndom i det nordjyske, hvorden varme humor aldrig. Get this from a library! Min bedstefar og andre sære og kloge folk : fortællinger. [Bjarne Nielsen Brovst] Forfatter: Bjarne Nielsen Brovst, Titel: Min bedstefar og andre sære og kloge folk, Pris: 86,00 kr., Kategori: E-bøger, Format: ePub Find den billigste pris på Min bedstefar og andre sære og kloge folk og køb bogen online Min bedstefar og andre sære og kloge folk, Bjarne Nielsen Brovst , genre: eventyr, Min bedstefar og andre sære og kloge folk Bjarne Nielsen Brovst 116 sider i Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Min bedstefar og andre sære og kloge folk af Bjarne Nielsen Brovst Fortællinger fra Bjarne Nielsen Brovsts (f. 1947) på mange måder ensomme barndom, hvor sygdom isolerer ham fra jævnaldrende, men til gengæld giver ham nære. Fortællinger fra Bjarne Nielsen Brovsts (f.

1947) på mange måder ensomme barndom, hvor sygdom isolerer ham fra jævnaldrende, men til gengæld giver ham nære. Søg efter bøger af Bjarne Nielsen Brovst og find de billigste priser online på. Min bedstefar og andre sære og kloge folk. af Bjarne Nielsen Brovst. E-bog.

Min bedstefar og andre sære og kloge folk

Leave a Reply