Min dag i vuggestue

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 10-03-2016
ISBN10: 8711501677
ISBN-13: 9788711501672

Et vuggestuebarn oplever mange ting i løbet af sin dag, på godt og ondt. Der kan være mange følelser, knubs, smil og kram, som er svære at få sat ord på eller give udtryk for i den alder. Bogen er bygget op omkring 12 rim baseret på genkendelige situationer fra det lille barns hverdag i vuggestue. Til hvert rim hører et par spørgsmål og ideer til aktiviteter, der er tænkt som dialogskabende og fællesskabsdannende redskaber med respekt for det enkelte barn.

Hej, goddag, jakken af,

hænge den på knagen.

Sutsko på, op og stå,

nu begynder dagen.

Bogen er udviklet i samarbejde med Mary Fonden og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi og kan både bruges i daginstitutionen og dagplejen samt hjemme i familien.

Fra 1-3 år

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. på www.lrdigital.dk/guide/Fil størrelse: 54526 KB

AutoScout24: de NR.1 van Nederland. Uw MINI vindt u hier! Gebruikt MINI aanbod op AutoScout24 Den lille bog Min dag i vuggestuen er et skridt på vejen.. som til maj lanceres til de mindste i vuggestue og dagpleje. Læs om Min dag i vuggestue. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788711490426, køb den her Min dag i vuggestue. MIN DAG I VUGGESTUE. Hej, goddag, jakken af, hænge den på knagen. Sutsko på, op og stå, nu begynder dagen. Marianne Iben Hansen Et vuggestuebarn oplever mange ting i løbet af sin dag, på godt og ondt. Der kan være mange følelser, knubs, smil og kram, som er svære at få sat ord på eller. Et vuggestuebarn oplever mange ting i løbet af sin dag, på godt og ondt. Der kan være mange følelser, knubs, smil og kram, som er svære at få sat ord på eller. Køb Min dag i vuggestue. Et vuggestuebarn oplever mange ting i løbet af sin dag, på godt og ondt.

Der kan være mange følelser, knubs. Køb ‘Min dag i vuggestue’ bog nu. Et vuggestuebarn oplever mange ting i løbet af sin dag, på godt og ondt. Der kan være mange følelser. Min dag i vuggestue. Marianne Iben Hansen Illustrator: Lea Letén 32 side Carlsen 2016. En glad, gennemillustreret bog om hverdagen i vuggestue med meget at tale om. Læs om Min dag i vuggestue i kategorien Billedbøger med ISBN nr. 9788711490426 fra forlaget Carlsen. Illustreret af Lea Letén.Et vuggestuebarn oplever mange ting i. Marianne Iben Hansen rimer, Lea Letén illustrerer og Kronprinsesse Mary lægger navn til. Det er en opskrift på succes, og den indfries. “Min dag i Vuggestue. AutoScout24: de NR.1 van Nederland. Uw MINI vindt u hier! Gebruikt MINI aanbod op AutoScout24

Min dag i vuggestue

Leave a Reply