Min dejlige hud

Sprog: Dansk
Sideantal: 129
Udgivet: 10-08-2015
ISBN10: 8777498011
ISBN-13: 9788777498015
Forlag: FADL´s Forlag

Som teenager kan det være svært at holde styr på sin hud. Den slår ud i tide og utide, og både bumser, urenheder, tør og sart hud kan gøre det svært at være glad for sin hud hele tiden.

Heldigvis er der hjælp at hente med ”Min dejlige hud”. Her findes tips og råd til alle slags hudtyper. De fleste ingredienser findes hjemme på køkkenhylderne og på badeværelset, så de brugbare redskaber ikke er langt væk.

Bogen giver tips til hjemmelavede masker, peelings og generel pleje til alle teenagehudtyper.

Saml dine veninder til en hyggelige dag hvor I laver hjemmelavede hudprodukter af sunde råvarer, der gavner jeres dejlige hud—uanset om I har forskellige eller samme hudtyper.

Det er skønt at forkæle sig selv med en behagelig, lindrende og helende maske, men en sund hud skabes ikke kun udefra. Derfor rummer bogen også opskrifter på sunde juicer og smoothies, som giver fugt og glød indefra—og som ikke mindst smager fantastisk!

Bogen er skrevet af Gitte Ankersen og Laura Bonne, som giver dig de bedste opskrifter på hjemmelavet luksus til din hud. Gitte Ankersen er mor og kender alt til besværlig hud og hvad det kan gøre ved humøret, når den ikke arter sig, som den skal. Laura Bonne er kvinden bag den succesfulde wellness-klinik Amazing Space og en lækker hudplejeserie af samme navn.

Giv din hud den bedste pleje både indefra og udefra.

Læs om Min dejlige hud – trin for trin-guide. Udgivet af FADL´s Forlag. Bogens ISBN er 9788777498015, køb den her 11/5/2015 · Jeg siger tusind tak til Emma Martiny for at have sendt mig denne bog, som jeg så har fået delt og anmeldt nu. BOGEN KAN KØBES HER. https://www.saxo.com.

Som teenager kan det være svært at holde styr på ens hud.

Den slår ud i tide og utide, og både bumser, urenheder, tør og sart hud kan gøre det svært at være. Som teenager kan det være svært at holde styr på sin hud. Den slår ud i tide og utide, og både bumser, urenheder, tør og sart hud kan gøre det svært at være. Forfatter: Laura Bonné (efter idé af Gitte Hugreffe Ankersen), Titel: Min dejlige hud, Pris: 167,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hardback Køb ‘Min dejlige hud’ bog nu. Som teenager kan det være svært at holde styr på sin hud.

Den slår ud i tide og utide, og både bumser. Som teenager kan det være svært at holde styr på sin hud. Den slår ud i tide og utide, og både bumser, urenheder, tør og sart hud kan gøre det svært at være. Min dejlige hud. Trin for trin guide.

Som teenager kan det være svært at holde styr på ens hud. den slår ud i tide og utide, og både bumser, urenheder, tør, og. Fadl’s Forlag – Min dejlige hud Jeg har fået udgivet en bog til jeres søde børn. Published on August 14, 2015 Min dejlige hud: trin for trin-guide (Forfatter: Laura Bonné, Forlag: FADL, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788777498015)

Min dejlige hud

Leave a Reply