Mine egne veje - i overklassen, der forsvandt

Sprog: Dansk
Sideantal: 197
Udgivet: 04-11-2016
ISBN10: 8771802363
ISBN-13: 9788771802368
Forlag: People´sPress

Mine egne veje er en vidnesbyrd fra dengang overklassen endnu ikke var en truet art. Mød den københavnske og nordsjællandske overklasses uvorne børn i kirke og til fest, taxachaufføren Besim, som kører Danmark tynd for velhaverne og den karismatiske levemand baron Raben-Levetzau fra Aalholm slot, der gerne trykker speederen i bund. Den kongeligehof fotograf, Anne-Lise, der bliver gift med prins Valdemar og insisterer på at blive kaldt prinssesse.

Mine egne veje – erindringer fra overklassen, der forsvandt er fuldt af underholdende og underfundige fortællinger om Jane Aamunds interessante, inspirerende og måske pudsige møder med de mennesker, hun har mødt på sin vej gennem overklassen.

Læs om Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt – erindringsroman. Udgivet af People´sPress.

Bogen fås også som eller Brugt bog.

Bogens ISBN er 9788771802368. Køb ‘Mine egne veje’ bog nu. MINE EGNE VEJE – I OVERKLASSEN, DER FORSVANDT er morsomme, underfundige og finurlige fortællinger af … Mine egne veje Vidnesbyrd fra Vestjyllands herregårde til de bonede gulve i København fra dengang overklassen endnu ikke var en truet art til nu, hvor de er blevet. People’sPress accepterer ikke dogmet om, at bogen er for de få. Gode bøger er for alle, og gode bøger er fantastiske. Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt, underfundige og til tider ualmindeligt morsomme fortællinger om Jane Aamunds interessante,. Mine egne veje: i overklassen, der forsvandt (Forfatter: Jane Aamund, Forlag: People’sPress, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788772001470) Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt: erindringsroman (Forfatter: Jane Aamund, Forlag: People’sPress, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788771802368) Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt, underfundige og til tider ualmindeligt morsomme fortællinger om Jane Aamunds interessante,. Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt, underfundige og til tider ualmindeligt morsomme fortællinger om Jane Aamunds interessante,. Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt, underfundige og til tider ualmindeligt morsomme fortællinger om Jane Aamunds interessante,.

Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt

Leave a Reply