Mit navn er Legion

Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Udgivet: 24-01-2017
ISBN10: 8741000765
ISBN-13: 9788741000763

Mit navn er Legion er fortællinger om det moderne, gennem sekulariseretsamfunds solide rodfæstethed i den kristne tradition. Arvesynd, opstandelse, evigt liv – hvordan ser det ud? Hvordan giver det mening i dag? Fortællingerne er skåret som indre monologer, der tvinges til at reagere på den omverden, hovedpersonerne befinder sig i.Mit navn er Legion er 10 noveller, der kærligt og hvast, skarpt og humoristisk afsøger nogle af de bibelske grundfortællinger og fravrister dem nye, overraskende betydninger.Vi møder mænd og kvinder, unge og ældre – i eksistentiel ensomhed og relationer. Der er kvinden, som i stedet for at gøre sit antropologi studium færdigt har fundet sin egen måde at studere mennesker på.Der er manden, der i en gigantisk bagbrandert forvilder sig ind i en kirke under en påskehøjmesse og faktisk oplever både den ene og den anden form for opstandelse, om end ikke i nogen streng bibelsk forstand.Der er den unge pige pige, som efter gymnasiet har taget et sabbatår i England, hvor hun arbejder på et hjem for handicappede, alt imens hun – ikke ulig de handicappede, hun tager sig af – kæmper med sit eget kød.I alt ti forskellige hovedpersoner, som vi først og fremmest lærer at kende gennem de historier, de fortæller om sig selv.Fil størrelse: 2051 KB

Mit navn er Legion er fortællinger om det moderne, gennemsekulariseret samfunds solide rodfæstethed i den kristne tradition. Arvesynd, opstandelse. Title: Mit navn er legion uddrag, Author: Eksistensen, Name: Mit navn er legion uddrag, Length: 15 pages, Page: 1, Published: 2014-12-08.

issuu company logo Noveller, som tager afsæt i bibelske grundfortællinger og beretter om nutidens mennesker, om liv og død, skyld og tilgivelse, sprog og forvirring eller bare om at. Og Jesus spurgte ham: »Hvad er dit navn?« Han svarede ham: »Legion er mit navn, for vi er mange.. Læs om Mit navn er Legion – fortællinger. Udgivet af Alfa. Bogens ISBN er 9788771151022, køb den her Køb ‘Mit navn er Legion’ bog nu. Mit havn er Legion er 10 fortællinger om Liv, død, kød og fortabelse, skyld og forladelse, kærlighed og. Forfatter: Henriette Houth, Titel: Mit navn er Legion, Pris: 89,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Dansk (1917 / 1931) Og han spurgte ham: »Hvad er dit Navn?« Og han siger til ham: »Legion er mit Navn; thi vi ere mange.« Norsk (1930) Og han spurte ham: Hvad er. Køb Mit navn er Legion – E-bog her. Mit navn er Legion – E-bog af Hernriette Houth.

Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket.

Bog & Mystik. Novellesamlingen ‘Mit navn er Legion’ skal især læses for sin virtuose, musikalske behandling af det danske sprog.

Smukke guirlander af ord snor sig kælent om

Mit navn er Legion

Leave a Reply