Mit utrolige liv

Sprog: Dansk
Udgivet: 08-10-2012
ISBN10: 8792861350
ISBN-13: 9788792861351

Bodybuilder. Filmstjerne. Guvernør. Én person, tre liv – og et dobbeltliv. Arnold Schwarzenegger blev født i 1947 i en landsby i Østrig og voksede op i en fattig familie med en drøm om at rejse til Amerika. Han blev den bedste bodybuilder i verden, hvorefter han trodsede alle odds og blev en af verdens største filmskuespillere. Ægteskabet med Maria Shriver gjorde ham til en del af den demokratiske Kennedy-familie, men i 2003 blev han republikanernes guvernør for Californien og ansvarlig for verdens ottendestørste økonomi. Gang på gang trodsede han skeptikerne og gjorde det umulige muligt. Indtil en kæmpe skandale i 2011 rev tæppet væk under ham og hans familie. Nu fortæller han hele historien om sit utrolige liv.Fil størrelse: 2100 KB

Mit utrolige liv Mit utrolige liv af Arnold Schwarzenegger er en selvbiografi fra den kendte, tidligere bodybuilder og skuespiller, og nu republikanske Læs om Mit utrolige liv. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788792910172, køb den her Title: Mit utrolige liv af Arnold Schwarzenegger, Author: Bogrobotten, Name: Mit utrolige liv af Arnold Schwarzenegger, Length: 48 … Køb ‘Mit utrolige liv’ bog nu. Bodybuilder. Filmstjerne. Guvernør. Én person, tre liv – og et dobbeltliv. Arnold Schwarzenegger blev født i. Forfatter: Arnold Schwarzenegger, Titel: Mit utrolige liv, Pris: 282,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Køb Mit utrolige liv. Bodybuilder. Filmstjerne. Guvernør. Én person, tre liv – og et dobbeltliv. Arnold Schwarzenegger blev født i 1947 i en landsby i. Læs om Mit utrolige liv i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788792861351 fra forlaget Turbulenz. Bodybuilder. Filmstjerne. Guvernør. Én person, tre. Bodybuilder. Filmstjerne. Guvernør. Én person, tre liv – og et dobbeltliv. Arnold Schwarzenegger blev født i 1947 i en landsby i Østrig og voksede op i en. Køb og salg af Mit i Biografier på DBA.. Biografien om Taube der rejser igennem hans liv, op og nedturene, og ikke mindst de mange skønne sang. Bodybuilderen, skuespilleren og politikeren Arnold Schwarzeneggers (f. 1947) beretning om liv og karriere fra barndommen i Østrig til tiden som guvernør i.

Mit utrolige liv

Leave a Reply